Închide meniul

„Este un erou!” Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Mesaje superbe, despre român

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 18:25

Reclamă
„Este un erou! Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Mesaje superbe, despre român

Radu Drăgușin i-a dat pe spate pe fanii lui Tottenham, chiar dacă echipa românului a fost învinsă de Newcastle.

Profimedia

Fanii lui Tottenham au fost dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle. Suporterii echipei la care este legitimat românul au luat cu asalt rețelele de socialiare, la finalul partidei din etapa a 3-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost integralist în înfrângerea lui Tottenham, scor 1-2, cu Newcastle. Duelul a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Fanii lui Tottenham, dați pe spate de Radu Drăgușin după meciul cu Newcastle

Suporterii echipei antrenate de Ange Postecoglou l-au lăudat pe Drăgușin după meciul cu Tottenham. Românul s-a remarcat la prima fază a reprizei secunde, atunci când l-a blocat pe Isak, care se afla într-o situație ideală de a marca.

„Radu Drăgușin este un erou”; „Drăgușin a fost superb azi!”; „Surprinzător, Drăgușin a făcut un meci foarte bun!”; „Drăgușin a fost de aur! Romero a cauzat doar probleme azi!” ; „Drăgușin a jucat mai bine decât Virgil Van Djik, în fața lui Newcastle!”; „Drăgușin ar trebui să fie titular, nu Romero!”, au fost doar o parte dintre reacțiile oferite de fanii lui Tottenham, pe X (fostul Twtitter).

Pentru Radu Drăgușin a fost primul meci din noul sezon de Premier League. În primele 2 partide ale campionatului, românul a fost lăsat de Ange Postecoglou pe banca de rezerve.

Reclamă
Reclamă

Ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle!

Iată ce notă a primit Radu Drăguşin pentru evoluţia din meciul cu Newcastle. Internaţionalul român a fost pe teren tot meciul.

La scorul de 1-0 pentru Newcastle, Radu Drăguşin a avut o intervenţie fabuloasă. El l-a blocat pe Alexander Isak, care putea duce scorul la 2-0 pentru „Coţofene”.

”A fost intervenția serii”, au reacţionat englezii după intrarea la sacrificiu a lui Radu Drăguşin.

Reclamă

”Când Isak se desprinde de marcaj și scapă spre poartă, suntem obișnuiți să vedem un gol. Dar fundașul lui Tottenham a salvat ziua după ce a intrat prin alunecare și i-a furat mingea. Un moment uriaș, în meci”, au remarcat jurnaliştii de la Daily Mail.

Pentru prestaţia din meciul cu Newcastle, Radu Drăguşin a fost notat de Sofascore cu 7.1. A fost una dintre cele mai mari note ale meciului.

Cum au arătat echipele de start:

Newcastle: Pope – Livramento, Krafth, Burn, Kelly – Longstaff, Guimaraes, Joelington – Gordin, Isak, Barnes

Tottenham: Vicari – Pedro Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Matar Sarr, Bissouma, Maddison – Kulusevski, Son, Odobert

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

Gică Hagi a anunţat schimbări la Farul după umilinţa cu CFR Cluj: „Am luat o bătaie care ne doare. E un an greu”

21:21

Florin Tănase ratează meciul FCSB – UTA Arad! Anunţul făcut de Elias Charalambous

21:15

LIVE VIDEOAtromitos – PAOK 0-1. Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului, în direct în AntenaPLAY

21:02

LIVE VIDEORio Ave – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Guimaraes – Famalicao, de la 22:30. Spectacol total în Liga Portugal

20:46

FotoIanis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a venit cu un look nou la naţională

20:37

Cine este căpitan la FCSB, în meciul cu UTA! Suspendarea lui Darius Olaru a dus la o decizie surprinzătoare

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY
Citește și