Închide meniul

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2024, 19:29

Reclamă
Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: "Aveam nevoie de Mircea Lucescu"

Nicolae Stanciu, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Stanciu este plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor. „Tricolorii” vor disputa primele meciuri după EURO 2024 în luna septembrie, atunci când vor întâlni Kosovo şi Lituania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu îşi face debutul pe banca echipei naţionale în duelul din Kosovo, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, duminică, într-un interviu acordat FRF TV, că jucătorii primei reprezentative aveau nevoie de Mircea Lucescu şi speră ca toţi să se adapteze cât mai repede la modul de lucru al noului selecţioner.

„Chiar dacă nu a trecut aşa de mult timp de la EURO, îmi era dor de colegi şi de echipa naţională, de abia aştept să începem meciurile. Ne dorim să continuăm rezultatele bune pe care le-am avut vara aceasta. Suntem un grup foarte unit, suntem prieteni, toţi ştim ce avem de făcut pe teren. Sperăm doar să ne adaptăm cât mai repede la ideile noului selecţioner, să le punem în practică pe teren. Lotul e format, ne cunoaştem toţi foarte bine, trebuie să păstrăm lucrurile bune şi să ne îmbunătăţim şi mai mult performanţele.

L-am felicitat pe Mircea Lucescu pentru că a acceptat să preia postul de selecţioner şi să fie alături de noi. Cred că aveam nevoie de el, pentru că avem ce să învăţăm. Sperăm să ne adaptăm cât mai repede la modul lui de lucru şi să avem rezultate cât mai bune”, a afirmat Stanciu, notează agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă

Nicolae Stanciu: „Au trecut deja foarte mulţi ani de când România nu a mai participat la un Mondia”

Mijlocaşul speră ca naţionala să reuşească să se califice la Cupa Mondială din 2026 alături de Mircea Lucescu.

„Echipa naţională este pe un drum bun pe care trebuie să continue. Toţi avem mari speranţe că putem să ne calificăm la o ediţie a Cupei Mondiale. Au trecut deja foarte mulţi ani de când România nu a mai participat la un Mondial, iar primul pas este Liga Naţiunilor, pe care ne propunem să o câştigăm, pentru că ne poate ajuta în acest drum spre Mondial”, a explicat el.

Stanciu îşi doreşte ca prima reprezentativă să câştige şase puncte în primele două partide din noua ediţie a Ligii Naţiunilor.

Reclamă

„Ideal ar fi să luăm toate cele şase puncte în aceste prime două meciuri din Liga Naţiunilor. Îi cunoaştem însă pe cei din Kosovo şi ştim ce ne va aştepta acolo… cu siguranţă ne va aştepta un ‘război’ acolo, să zic aşa, dar vom fi pregătiţi. Suntem conştienţi că aşteptările suporterilor naţionalei sunt mari şi ne dorim să îi facem în continuare şi mai fericiţi”, a menţionat mijlocaşul.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:16

LIVE TEXTFCSB – UTA 2-0! Băluță și-a luat revanșa după penalty-ul ratat! Campioana țintește prima victorie după două înfrângeri în Liga 1

23:14

LIVE VIDEOGuimaraes – Famalicao se joacă ACUM în AntenaPLAY. Rio Ave – Arouca 1-0. Spectacol total în Liga Portugal

23:08

Jauqeline Cristian și Angelica Moratelli, eliminate în optimile de dublu de la US Open. Au fost învinse de favoritele principale

22:47

EXCLUSIVFlorinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

22:14

Thomas Muller, bornă istorică după Bayern – Freiburg 2-0! Ce a reușit mijlocașul bavarezilor

22:07

EXCLUSIVIanis Hagi, entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu: „Mi-am îndeplinit un vis”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY
Citește și