Închide meniul
Foto

Ianis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a venit cu un look nou la naţională

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 20:46

Reclamă
Ianis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a venit cu un look nou la naţională

Ianis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu / FRF.ro

Ianis Hagi a oferit primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a apărut în cantonamentul naţionalei cu un look nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a renunţat la plete. Mircea Lucescu a avut la antrenamentul de astăzi numai 15 jucători la dispoziţie. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Ianis Hagi, primele imagini sub comanda lui Mircea Lucescu! Fiul lui Gică Hagi a venit cu un look nou la naţională

Mircea Lucescu a condus duminică seara prima şedinţă de pregătire de la revenirea pe banca naţionalei, după o pauză de 38 de ani.

Antrenamentul a avut loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, acolo unde au fost prezenți 15 dintre jucătorii convocați pentru meciurile de luna aceasta, relatează frf.ro. România debutează în noua ediţie din Liga Naţiunilor într-un meci cu Kosovo, ce va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Kosovo – România se dispută vineri, de la ora 21:45. Ulterior, marţi, 12 septembrie, România o va întâlni pe Lituania, tot în Liga Naţiunilor.

La ședința de pregătire de duminică seara au participat jucătorii Niță, L. Popescu, Sorescu, Bancu, Manea, Rațiu, Burcă, Ghiță, Man, Mihăilă, Mitriță, Stanciu, Olaru, Coman și Hagi.

Reclamă
Reclamă

Antrenamentul a durat puțin peste o oră și a inclus exerciții de pasare, notează sursa citată. Jucătorii care au evoluat sâmbătă au beneficiat de un program special, adaptat pentru a le permite să se recupereze rapid și eficient.

Ianis Hagi, la antrenamentul naţionalei / FRF.ro
Ianis Hagi, la antrenamentul naţionalei / FRF.ro

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania. Alexandru Mitriţă şi Chipciu sunt pe listă

Lotul României convocat de Mircea Lucescu pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania, din Liga Naţiunilor a fost anunţat de Federaţia Română de Fotbal. Duelul dintre Kosovo şi România e pe 6 septembrie, de la ora 21:45, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lucescu l-a rechemat pe Alexandru Mitriţă, cel exclus din lot de Edi Iordănescu. Mai mult, Alexandru Chipciu revine şi el la naţională.

Reclamă

PORTARI

  • Florin NIȚĂ (Damac | Arabia Saudită, 25/0), Horațiu MOLDOVAN (Sassuolo | Italia, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

  • Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 21/1), Cristian MANEA (FC Rapid 1923, 25/2), Andrei BURCĂ (Baniyas | EAU, 31/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 21/0), Virgil GHIȚĂ (Cracovia | Polonia, 1/0), Iulian CRISTEA (Universitatea Cluj, 4/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 39/2), Alexandru CHIPCIU (Universitatea Cluj, 45/6);

MIJLOCAȘI

  • Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 19/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 28/7), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 74/15), Răzvan MARIN (Cagliari | Italia, 59/5), Marius MARIN (Pisa | Italia, 22/0), Darius OLARU (FCSB, 20/0), Mihai LIXANDRU (FCSB, 0/0), Ianis HAGI (Rangers | Scoția, 39/5), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 24/4), Florinel COMAN (Al-Gharafa | Qatar, 17/1), Alexandru MITRIȚĂ (Universitatea Craiova | 18/3);

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Trabzonspor | Turcia, 15/3), George PUȘCAȘ (Bodrum | Turcia, 44/11), Denis ALIBEC (Farul Constanța, 39/5).

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României

Prima decizie importantă a lui Mircea Lucescu, la naţionala României, este de a renunţa la jucătorul pentru care s-au bătut CFR Cluj, Rapid şi FCSB, în această vară, Louis Munteanu.

Il Luce nu îl va chema la echipa naţională pe atacantul ajuns la CFR Cluj. Din informaţiile Antena Sport, Lucescu preferă să îl lase pe fostul jucător al Farului la România U21, unde Daniel Pancu şi tricolorii mici au meciuri decisive, cu Muntenegru şi Finlanda.

Astfel, Louis Munteanu nu se va afla pe lista lui Lucescu pentru primele sale meciuri din acest mandat, din Nations League, în deplasare cu Kosovo, pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, şi cu Lituania, pe 9 septembrie.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și