Închide meniul

Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul cu selecţii în naţionala României negociază deja cu Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2024, 11:44

Reclamă
Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul cu selecţii în naţionala României negociază deja cu Dan Şucu

Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid

Dan Şucu, Marius Şumudică şi Viorel Moldovan / Profimediaimages

O nouă mutarea surpriză este încercată de Marius Şumudică la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a cerut întăriri, iar Dan Şucu este dispus să îi facă toate poftele. Un jucător cu două selecţii în naţionala României poate semna cu alb-vişiniii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Dobre, fotbalistul care s-a despărţit în această vară de portughezii de la Famalicao, ar putea ajunge la Rapid. Cotat la un milion de euro, mijlocaşul ofensiv ar purta deja negocieri pentru a reveni în fotbalul românesc.

Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid

Potrivit fanatik.ro, Alex Dobre este ultima ţintă a lui Dan Şucu din această perioadă de mercato. Milionarul român i-a promis întăriri lui Şumudică.

E născut 97. E un jucător care excelează la capitolul fizic. Un jucător de bandă stânga, dreapta. A jucat și la naționala de seniori a României. A jucat la toate loturile, a fost și la Olimpiadă în 2021. Sincer m-a surprins că n-a rezistat în vest pentru că avea caracteristici de a rămâne acolo.

Mă așteptam să vină la CFR Cluj în România. Cei de la CFR Cluj îl cunosc foarte bine. Eu cred că poate fi o soluție. Eu zic că poate ajuta Rapidul. Cred că se potrivește spiritul Rapidului în ceea ce privește implicarea în joc. E genul care aleargă după toate mingile”, a declarat Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Alex Dobre are 2 selecţii la naţionala de seniori a României. În 141 de meciuri, mijlocaşul a reuşit 17 goluri şi 9 pase decisive. După ce a plecat de la VMG Cluj, Dobre a jucat pentru Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town, Wigan, Dijon și Famalicao.

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

600.000 de euro plătea Famalicao, în vara anului trecut, pentru a-l transfera pe Dobre de la Dijon. În ciuda începutului promiţător, Alex Dobre nu s-a impus la formaţia din Liga Portugal, ultimul său joc fiind în luna aprilie, în duelul cu FC Porto, scor 2-2.

Potrivit gsp.ro, Alex Dobre negociază în acest moment cu mai multe formaţii din străinătate. Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată susţine că internaţionalul român nu ar refuza o ofertă din Liga 1, dar are şi o condiţie: un salariu de aproximativ 300.000 de euro.

Reclamă

Alex Dobre, care a început fotbalul la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, a plecat de la 18 ani din România. El a evoluat la mai multe echipe din Marea Britanie precum Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town sau Wigan, înainte de a ajunge la Dijon, echipă care l-a transferat pentru un milion de euro. După doi ani şi jumătate la formaţia din Franţa, el a ajuns la Famalicao.

Alex Dobre şi-a făcut debutul la echipa naţionala României în martie 2023, în meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024. De asemenea, el a evoluat şi în meciul următor, cu Belarus.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:36

„E ruşinos!” Mihai Stoica, pus la zid de Bernd Storck. Discurs dur la adresa oficialului FCSB: „Nu are cum”

16:30

Steaua – FCU Craiova, 17:00, LIVE SCORE. Echipele de start

16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

15:33

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

15:17

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

14:30

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și