Închide meniul

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

Alex Masgras Publicat: 27 august 2024, 20:10

Reclamă
Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

Alex Dobre, în timpul unui meci / Profimedia

Alex Dobre a plecat de la Famalicao. Fotbalistul român în vârstă de 25 de ani a ajuns în Liga Portugal la începutul anului 2023, atunci când a fost împrumutat de Dijon la Famalicao, formaţie care se află pe locul 3 după primele trei etape din Liga Portugal, campionat care se vede LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şase luni mai târziu, portughezii au plătit 600.000 de euro pentru transferul definitiv. În ciuda începutului promiţător, Alex Dobre nu s-a impus la formaţia din Liga Portugal, ultimul său joc fiind în luna aprilie, în duelul cu FC Porto, scor 2-2.

Alex Dobre a plecat de la Famalicao! Ce condiţie pune fotbalistul român pentru a evolua în Liga 1

Potrivit gsp.ro, Alex Dobre negociază în acest moment cu mai multe formaţii din străinătate. Cu toate acestea, sursa mai sus menţionată susţine că internaţionalul român nu ar refuza o ofertă din Liga 1, dar are şi o condiţie: un salariu de aproximativ 300.000 de euro.

Alex Dobre, care a început fotbalul la Viitorul Mihai Georgescu din Cluj, a plecat de la 18 ani din România. El a evoluat la mai multe echipe din Marea Britanie precum Bournemouth U21, Bury, Rochdale, Yeovil Town sau Wigan, înainte de a ajunge la Dijon, echipă care l-a transferat pentru un milion de euro. După doi ani şi jumătate la formaţia din Franţa, el a ajuns la Famalicao.

Alex Dobre şi-a făcut debutul la echipa naţionala României în martie 2023, în meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024. De asemenea, el a evoluat şi în meciul următor, cu Belarus.

Reclamă
Reclamă

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

Etapa a patra din Liga Portugal programează derby-ul dintre Sporting şi Porto. Duelul echipelor cu maximum de puncte după primele trei etape se va disputa sâmbătă, de la ora 22:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Sporting – Porto este doar unul dintre meciurile care aduc spectacolul din Liga Portugal. AntenaPLAY va transmite, etapă de etapă, cele mai bune dueluri din campionatul cotat la 1.5 miliarde de euro.

Atunci când vine vorba despre loturile din Liga Portugal, Sporting şi Benfica domină ierarhia, cu 388, respectiv 338 milioane de euro. Podiumul e completat de rivala celor două, Porto, cu 309 milioane de euro.

Reclamă

Trioul Benfica – Porto – Sporting se regăseşte şi atunci când vine vorba de titlurile adjudecate în Portugalia. Benfica deţine recordul de 38 de campionate cucerite, fiind urmată de Porto (30) şi de Sporting (20). Intersant e că doar alte două cluburi au mai câştigat titlul, Boavista şi Belenenses.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:28

Motivul incredibil pentru care meciul Feyenoord – Ajax a fost amânat! Anunţul făcut de primarul din Rotterdam

20:59

„Micul geniu din România!” Olimpiu Moruţan, aproape de a semna cu noua echipă. Lovitura pregătită pe piaţa transferurilor!

20:48

Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul complet al meciurilor din Superliga Greciei

19:49

Schimbare pe grila din Formula 1! Williams a adus un pilot din Formula 2 pentru restul sezonului 2024

18:54

„Să meargă la poliţie!” Cristi Balaj, reacţie vehementă după ce Gigi Becali l-a făcut praf pe Horaţiu Feşnic: „Pregăteşte meciul”

18:54

Marius Şumudică i-a găsit înlocuitor lui Albion Rrahmani! Atacantul de naţională cu care negociază şefii Rapidului

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și