Închide meniul
NEWS ALERT

„L-am luat, a semnat!”. Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Cât i-a plătit lui Gică Hagi

Publicat: 2 septembrie 2024, 11:55

Reclamă
„L-am luat, a semnat!. Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Cât i-a plătit lui Gică Hagi

Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB. Patronul campioanei României a dezvăluit că l-a adus pe fundaşul central de la Farul. A bătut palma cu Gică Hagi pentru suma de 250.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de Vlad Chiricheş, Becali l-a adus pe fundaşul de 31 de ani al Farului. I-a oferit un salariu lunar de 15.000 de euro şi l-a convins să semneze contractul.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Mihai Popescu la FCSB

L-am luat azi pe Popescu, de la Farul. A semnat 1 an plus 1 an. Am dat 250.000 de euro pe el și lui îi dau 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Vin competițiile peste noi.

Mie îmi plăcea de când era la Dinamo. El mi-a scăpat printre degete că nu știam. Nu stăteam eu să văd când e liber Popescu. Dar mi-a plăcut de el când ne-a dat el gol odată cu capul dintr-un corner. Acum vreo 3-4 ani, era la Dinamo.

Și îmi plăcea de el că e războinic, e luptător. Fundașul central trebuie să aibă peste 1,80 m și să fie puternic. Nu e puternic, nu ai ce să faci, la revedere”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB

Charalambous a transmis clar că nu el decide cine vine la FCSB. Antrenorul cipriot a precizat că Gigi Becali şi Mihai Stoica decid transferurile la campioana României.

Charalambous l-a numit „boss” (n.r.: şeful) pe Gigi Becali. Cipriotul a subliniat că Becali e cel care ia deciziile în privinţa venirilor şi plecărilor de la FCSB.

„(n.r. Alex Cicâldău e o opţiune pentru tine, pentru echipă? Pintilii a spus că îl place) Îl place, şi mie îmi plac mulţi jucători. Dar ştiţi, nu eu decid. Nu decid ce jucător vine aici. O ştiţi foarte bine. Dacă un jucător vine, acest lucru este decis de boss (n.r: Gigi Becali) şi de MM. Ei sunt persoanele care decid în privinţa transferurilor. Îmi spun părerea, dar nu eu sunt cel care decide cine vine aici.

Reclamă

(n.r.: Patronul a spus că îl place mult pe Mihai Popescu) Patronul a spus. Dacă Mihai va veni, e binevenit! Dar, repet, e decizia patronului cine vine aici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:36

„E ruşinos!” Mihai Stoica, pus la zid de Bernd Storck. Discurs dur la adresa oficialului FCSB: „Nu are cum”

16:30

Steaua – FCU Craiova, 17:00, LIVE SCORE. Echipele de start

16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

15:33

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

15:17

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

14:30

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și