Închide meniul

„Dau un milion şi jumătate şi 20%!” Gigi Becali, ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2024, 12:15

Reclamă
„Dau un milion şi jumătate şi 20%! Gigi Becali, ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1

Gigi Becali a făcut o ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1. Patronul FCSB-ului vrea să îl transfere pe Daniel Bîrligea

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a făcut o ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1. Patronul campioanei României îşi doreşte să îi aducă întăriri lui Elias Charalambous înainte de meciurile din grupa principală a Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a anunţat deja că l-a transferat pe Mihai Popescu de la Farul. A plătit 250.000 de euro pentru fundaşul de 31 de ani. Acum a pus ochii şi pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj.

Gigi Becali, ofertă în direct pentru un atacant din Liga 1

Becali vrea să îl lase fără golgheter pe Dan Petrescu. Este dispus să ofere 1.500.000 de euro pentru atacantul de 24 de ani al CFR-ului. I-a făcut oferta în direct lui Neluţu Varga.

Nu cred că îl dau ei pe Bîrligea, nu pot să dau mai mult de 1 milion jumate. Vorbesc serios, nu am spus 500.000 de euro, i-am respectat și am spus că dau 1 milion şi jumătate. Să spună unu că dă un milion și un jumătate pe un jucător e respect, să nu se supere.

Îi dau 1 milion jumate pe el și 20 la sută dintr-un transfer. Nu fac socotelile omului, nu vreau să mă cert cu omul. Este prea cuminte, nu m-a deranjat niciodată, pentru ce să îl supăr? Să îi spui că îi dau 1 milion jumate și 20 la sută.

Reclamă
Reclamă

Să nu facă cum a făcut cu Krasniqi, pe urmă l-a dat Rapidului. Eu i-am dat 1 milion și l-a dat Rapidului cu 800.000 de euro. Eu așteptam să vorbesc cu el și îi dădeam un milion. Dacă mi-l dă pot să fac și altă chestie, nu joacă cu CFR.

Să zică că Bîrligea face nu știu câți bani mulți și pe urmă îl vinde cu 1 milion la alții. Așa cu Otele, am zis că îi dau două milioane, iar el a zis că face nu știu cât și l-a vândut cu două milioane”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

În cele cinci meciuri din acest sezon al Ligii 1, Bîrligea a înscris 2 goluri şi a oferit 3 pase decisive. Atacantul „Bursucului” a marcat 2 goluri şi în preliminariile Conference League.

Reclamă

1.6 milioane de euro este cota lui Daniel Bîrligea pe Transfermarkt.

Presa din Italia a anunțat că Daniel Bîrligea este aproape de Como, nou promovată în Serie A, condusă de Cesc Fabregas. Întrebat despre situația lui Bîrligea, Cristi Balaj a transmis faptul că transferul atacantului nu va fi discutat, cel puțin în momentul de față.

Nu purtăm nicio discuție despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul„, a spus Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

15:33

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

15:17

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui început de sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc

14:30

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

14:29

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, după momentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

14:07

Cristi Balaj se teme, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Daniel Bîrligea: „FCSB ar fi o forţă pe plan internaţional!”

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și