Închide meniul

Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A! Ce se întâmplă cu atacantul de la CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 16:41

Reclamă
Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A! Ce se întâmplă cu atacantul de la CFR Cluj

Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A!

Colaj: Cristi Balaj și Daniel Bîrligea / Profimedia

Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A! Președintele de la CFR Cluj a vorbit deschis despre situația atacantului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva zile, presa din Italia a anunțat că Daniel Bîrligea este aproape de Como, nou promovată în Serie A, condusă de Cesc Fabregas.

Cristi Balaj, anunț categoric despre plecarea lui Daniel Bîrligea în Serie A!

Întrebat despre situația lui Bîrligea, Cristi Balaj a transmis faptul că transferul atacantului nu va fi discutat, cel puțin în momentul de față.

Președintele din Gruia a anunțat că cel mai important lucru, pentru CFR Cluj, este calificarea în Conference League, astfel că echipa lui Neluțu Varga nu va negocia niciun transfer, în perioada următoare.

”(n.r. Este adevărat că Daniel Bîrligea e dorit de Como?) Avem joi un meci important, în acest moment nu discutăm și nu avem în plan niciun transfer, singurul lucru la care ne concentrăm, și noi, și jucătorii, este meciul de joi. Calificarea.

Reclamă
Reclamă

(n.r. Dar interesul există?) Nu purtăm nicio discuție despre niciun transfer. Sunt echipe care urmăresc anumiți jucători de la noi, nu avem nimic de comunicat în mod expres de un jucător sau altul, pentru că singura concentrare pe care o avem e meciul de joi.

În funcție de rezultatul partidei de joi, putem vedea ce abordări vom avea, ce soluții vom găsi. Nu e tot una să fii calificat și să ai meciuri din trei în trei zile sau nu. Repet, în acest moment discutăm doar de meciul de joi, nu discutăm de niciun transfer în aceste zile”, a spus Cristi Balaj, potrivit iamsport.ro.

CFR Cluj a mai cedat un jucător în Serie A, în această perioadă de mercato

Este vorba despre Răzvan Sava, care a plecat la Udinese. Anunţul a fost făcut de CFR Cluj, a doua zi după meciul cu Pafos (1-0) din play-off-ul Conference League. În vârstă de 22 de ani, Răzvan Sava este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

Reclamă

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”, e mesajul clubului CFR Cluj, după plecarea lui Răzvan Sava.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și