Închide meniul
Foto

Motivul pentru care Ioana Năstase a ajuns la mănăstire, după ce a fost acuzată de Ilie Năstase că are amant: „Asta m-a rugat!”

Publicat: 2 septembrie 2024, 15:04

Reclamă
Motivul pentru care Ioana Năstase a ajuns la mănăstire, după ce a fost acuzată de Ilie Năstase că are amant: „Asta m-a rugat!”

Motivul pentru care Ioana Năstase a ajuns la mănăstire, după ce a fost acuzată de Ilie Năstase că are amant

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / AS.ro

S-a aflat care este motivul pentru care Ioana Năstase a ajuns la mănăstire, după scandalul monstru din plină stradă. Ilie Năstase a acuzat-o, de faţă cu vecinii din Mamaia, că are amant şi a fost un schimb dur de replici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-a strigat Ilie Năstase soţiei lui. „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, i-a replicat Ioana Năstase.

Motivul pentru care Ioana Năstase a ajuns la mănăstire

Cea de-a cincea soţie a lui „Nasty” a decis să se retragă în lăcaşul de cult pentru a uita de probleme. Fostul mare jucător de tenis a însoţit-o la Piatra Neamţ.

Am plecat la mănăstire, să mă liniștesc. La Nechit, în Piatra Neamț, unde mă ducea bunica atunci când eram mică. E locul unde mă încarc și-mi iau energie să pot merge mai departe. Sunt de trei zile aici. E și Ilie cu mine. Îi place aici.

Îmi caut un loc de 400-500 metri să-mi fac o căbănuță. Aici am copilărit. Eu vin mai des aici. Acum și el și-a dorit foarte mult să vină cu mine. M-a rugat să-l aștept să vină și el, că avea o filmare.

Reclamă
Reclamă

Cred că de aici plecăm împreună acasă. Dar niciodată nu poți să știi. Ilie e mai libertin așa. Își mai ia pauze, câteva zile. Pleacă, se duce la fiicele lui. Nu sunt obișnuită să fac asta. El se mai duce la un restaurant„, a declarat Ioana Năstase pentru fanatik.ro.

Ioana, care este cu 29 de ani mai tânără decât Ilie Năstase, a oferit detalii şi despre scandalul din urmă cu două săptămâni. Nu ia în calcul, pentru moment, să divorţeze.

El e mai certăreț din fire. L-am lăsat așa vreo 4-5 ore, să spună ce vrea. Și atunci, eu mai intram, mai ieșeam. Dar el statea acolo. Apoi i-am zis, pentru că nu am mai putut: du-te în casă și te odihnește, că ești om bătrân și te faci de râs. El avea chef de harță, nu avea nicio legătură discuția noastră cu telefonul pe care l-am primit, că aș fi vorbit cu cineva în acel moment. Nu mi-a stat gândul la vreun divorț. După atâția ani… Dar, Doamne ferește, nu știi niciodată„, a mai spus Ioana.

Reclamă

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase

Milionarul în vârstă de 78 de ani a decis să pună capăt tuturor speculaţiilor. Fostul lider ATP a ţinut să afirme că reacţia lui a fost una la nervi şi că nu şi-a acuzat niciodată soţia de infidelitate. Este convins că Ioana nu l-a înşelat şi regretă cearta pe care a avut-o pe litoral.

Eu sunt mai coleric! Toată lumea mă știe! A fost o ceartă în familie. Eu cred că, în orice familie, sunt astfel de certuri, nu?!

Chestia cu amantul, am zis-o pur și simplu la nervi! Nu a fost adevărat! Vreau să subliniez că eu nu am acuzat-o de infidelitate!

Eu sunt învățat cu ce se scrie în presă, dar pe ea o afectează, are familie. Ea a fost și este o femeie fidelă!

Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie! M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme!”, a declarat Ilie Năstase pentru click.ro.

Fostul jucător de tenis a dezminţit informaţiile că ar fi avut o criză de nervi din cauza lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei. Despre el au existat zvonuri că ar fi amantul soţiei lui Ilie Năstase.

Nu e nimic adevărat! Nu am nici o treabă cu Nick Rădoi!”, a afirmat „Nasty”.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:19 3 sept.

Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva”

23:54

„Aveam nevoie de mai mult curaj” Ce a spus Zeljko Kopic despre obiectivul lui Dinamo după înfrângerea cu U Cluj

23:46

Cătălin Cîrjan, reacţie surprinzătoare după ce U Cluj a învins Dinamo: „Nu ne afectează deloc”! Mesaj clar: „Asta ne dorim”

23:33

A murit Manuel Montoya Fernandez, fost selecționer al naţionalei de handbal a României

23:24

U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1

23:23

FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui 4 VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde 5 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și