Închide meniul
Foto

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase! Reacţie vehementă după scandalul cu cea de-a cincea soţie

Publicat: 27 august 2024, 17:19

Reclamă
Ilie Năstase a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase! Reacţie vehementă după scandalul cu cea de-a cincea soţie

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Facebook

Ilie Năstase nu s-a ascuns şi a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase. Fostul mare jucător de tenis a fost implicat într-un nou scandal alături de cea de-a cincea soţie. Cei doi s-au certat de faţă cu toată lumea, în plină stradă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” şi Ioana au avut un schimb dur de replici în Mamaia. Şi-au „aruncat” cuvinte grele chiar în faţa apartamentului în care locuiesc.

Ilie Năstase a rupt tăcerea despre presupusul amant al Ioanei Năstase

Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-a strigat Ilie Năstase soţiei lui. „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, i-a replicat Ioana Năstase.

La două săptămâni distanţă, milionarul în vârstă de 78 de ani a decis să pună capăt tuturor speculaţiilor. Fostul lider ATP a ţinut să afirme că reacţia lui a fost una la nervi şi că nu şi-a acuzat niciodată soţia de infidelitate. Este convins că Ioana nu l-a înşelat şi regretă cearta pe care a avut-o pe litoral.

Eu sunt mai coleric! Toată lumea mă știe! A fost o ceartă în familie. Eu cred că, în orice familie, sunt astfel de certuri, nu?!

Reclamă
Reclamă

Chestia cu amantul, am zis-o pur și simplu la nervi! Nu a fost adevărat! Vreau să subliniez că eu nu am acuzat-o de infidelitate!

Eu sunt învățat cu ce se scrie în presă, dar pe ea o afectează, are familie. Ea a fost și este o femeie fidelă!

Ea mie mi-a fost credincioasă în toți acești ani de căsnicie! M-aș fi bucurat să fi cunoscut o femeie ca ea mai devreme!”, a declarat Ilie Năstase pentru click.ro.

Reclamă

Fostul jucător de tenis a dezminţit informaţiile că ar fi avut o criză de nervi din cauza lui Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei. Despre el au existat zvonuri că ar fi amantul soţiei lui Ilie Năstase.

„Nu e nimic adevărat! Nu am nici o treabă cu Nick Rădoi!”, a afirmat „Nasty”.

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri. Cu Ioana (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), care este cu 29 de ani mai tânără, s-a căsătorit în 2019. Căsnicia lor este una tumultoasă. Ea a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee.

Ilie Năstase are deja cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Grazia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ioana Năstase, dezvăluiri tulburătoare despre Ilie Năstase

Ioana şi Ilie Năstase s-au certat în public şi în 2022, după ce un bărbat necunoscut a venit la „Nasty” și s-a dat dreptul fiul său. Problemele cu individul respectiv au venit la scurt timp după ce Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, a avut un schimb acid de replici cu Ioana, pe motivul relației pe care tânăra o are cu tatăl său.

Au apărut şi atunci zvonuri că divorţul este iminent, dar Ioana a recunoscut apoi de ce a acceptat să se împace cu soţul ei.

Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge!

Așa m-a făcut să-mi retrag cererea! Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:24

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

17:12

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 septembrie

17:08

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, anunţă supremaţia în nataţie: „O să vă arăt eu”. Marele obiectiv al înotătorului chinez

17:00

LIVE SCORESteaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa se înfruntă cu Marius Croitoru într-un derby din Liga 2

16:36

„E ruşinos!” Mihai Stoica, pus la zid de Bernd Storck. Discurs dur la adresa oficialului FCSB: „Nu are cum”

16:06

Gigi Becali, ofertă de 1.1 milioane de euro pentru un jucător! Răspunsul pe care l-a primit patronul FCSB-ului

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și