Închide meniul

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 18:49

Reclamă
FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: "Am bătut palma cu Neluţu Varga"

Daniel Bîrligea / Profimedia

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea. După ce şi-a manifestat public interesul pentru atacantul celor de la CFR Cluj, Gigi Becali a reuşit să ajungă la un numitor comun cu patronul formaţiei din Gruia, Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi conducători au bătut palma, iar Daniel Bîrligea va deveni jucătorul campioanei României.

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

Gigi Becali a anunţat că va plăti 2 milioane de euro pentru transferul atacantului de 24 de ani, care va semna un contract pe 5 ani, urmând ca acesta să câştige 25.000 de euro pe lună la campioana României.

„M-am înțeles cu Neluțu Varga, am bătut palma. Știu că este un om de onoare, așa a fost întotdeauna. Bîrligea vine la FCSB, mâine vine la vizita medicală. I-am dat lui Neluțu Varga două milioane de euro plus 15% dintr-un eventual transfer, la care se mai adaugă niște bonusuri de perfortmanță.

Am luat atacantul pe care mi l-am dorit, în momentul de față cred că FCSB este acoperită pe toate posturile. E un transfer foarte tare, Bîrligea e un jucător de mare valoare.

Reclamă
Reclamă

I-am dat lui Bîrligea un salariu de 25.000 de euro lunar, mâine vine să facă vizita medicală. V-am promis că fac o echipă de Liga Campionilor, dacă nu s-a putut anul acesta, o fac anul viitor. Și până la urmă tot voi ajunge cu FCSB în Champions League”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

În dimineaţa zilei de luni, Gigi Becali a anunţat că este dispus să plătească 1,5 milioane de euro pentru atacantul de la CFR Cluj. În cele din urmă, Neluţu Varga a reuşit să obţină de la acesta 2 milioane de euro, dar şi 15% dintr-un eventual transfer.

Cristi Balaj se temea de oferta celor de la FCSB

Cu câteva ore înainte de anunţul lui Gigi Becali, Cristi Balaj a recunoscut că se teme de posibilitatea ca Bîrligea să ajungă la FCSB:

Reclamă

„Dacă o echipă din România îl transferă pe Bîrligea, se luptă clar la campionat. Orice este posibil (n. r. să plece Bîrligea în vară).

FCSB este una dintre echipele cu care ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Este foarte greu să dai un jucător foarte bun, pe care te-ai bazat, să îl dai la un club cu care te lupți pentru îndeplinirea unui obiectiv. Mai ales în contextul în care ai oferte mai bune. Ce e foarte important, când vorbim de transferuri, este că e foarte important ce își dorește jucătorul. Nu este suficientă oferta, este foarte important ce își dorește jucătorul să facă. Suntem deschiși să transferăm orice jucător, vezi istoricul Rapid.

Toți jucătorii care au mers la Rapid au demonstrat, indiferent că vorbim de Braun, Petrila modul în care evoluează, Krasniqi, Dugandzic și rămâne de văzut. Orice ofertă care vine, indiferent că este din România, dar în contextul în care este interesantă pentru club, o analizăm.

Dacă Bîrligea și îmi asum acești termeni pe care o să îi folosesc, va ajunge la FCSB, am avea șanse foarte mici pentru a câștiga campionatul și ar fi o forță nu doar în România, dar și pe plan internațional, în competițiile europene. Îi cunosc calitățile. Are un caracter puternic și am remarcat, chiar dacă rata, el era consecvent și nu întâmplător a ajuns să înscrie atâtea goluri. FCSB ar fi mult mai puternică cu un atacant de nivelul lui Bîrligea„, a declarat Cristi Balaj la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:50

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Bic a deschis scorul pentru „şepcile roşii”

22:30

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

22:29

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a picat cu FCSB în grupa Europa League: „Bucuria voastră”! Cum a numit echipa lui Becali

22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

22:03

VideoFlorin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

21:28

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și