Închide meniul

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea: „Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz”

Dan Roșu Publicat: 3 septembrie 2024, 14:22

Reclamă
Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea: „Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea:

Gigi Becali, într-o cinferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea. Finanţatorul Rapidului a vrut să-l deturneze pe atacantul de la CFR Cluj, dar Becali a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce sub comanda lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„N-am să fac niciodată ce a făcut Șucu. Nici la dușmani nu faci! Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz! Ce a câștigat? Voia să i se dea jucătorul pe 1.8 milioane, în rate, pe un an! Păi a dat Becali 2 milioane direct!

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea

Îi mulțumesc lui Varga că el este bărbat, că el ce spune aia face. Îl voiam pe el neapărat, nu l-am luat de ambiție. Mi-a venit să spuncă dau 3 milioane pe el! Noroc că mi-am mușcat limba, că eu credeam că vor 6 milioane de cel mai bun jucător al lor. El care spunea că nu e așa…

Mie mi-a fost rușine să mă bag cu Rareș Pop ăla. Bă, să dai telefoane la jucător după ce s-au înțeles cluburile? Cum să faci asta?

Are forță, dribling. Voi trebuie să vă gândiți Spune-mi un atacant pe care aș da eu două milioane. Pe el am dat. Și nu mai spune alte detalii că se ajunge la 3. O să vedem peste câteva luni dacă cunosc fotbal sau nu. O să vedem câte goluri o să dea la Steaua și câte dădea la CFR!

Reclamă
Reclamă

Cu Louis a fost diferit, am făcut primul oferta și după a venit CFR. Dar când ei au ajuns la un acord, m-ai văzut să mai licitez? Dacă o echipă s-a înțeles, e la revedere, nu fac așa ceva”, a explicat Becali.

Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB

Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB. Atacantul de 24 de ani a semnat cu campioana României, după ce transferul la FCSB intrase în impas, chiar dacă Gigi Becali se înţelesese cu Neluţu Varga.

Marele plus al lui Bîrligea, crede Dragomir, este că are o „nesimţire” pozitivă unui fotbalist, spre deosebire de jucători precum Marius Ştefănescu:

Reclamă

„Să mă ierte, dar ăsta rezistă că e mai nesimțit decât Ștefănescu. La Gigi dacă ești puțin mai nesimțit poți să faci treabă cu el. El te înjură, tu să îl scuipi, cu ghilimelele de rigoare.

Până la urmă așa trebuie să îi faci. Unul care te ține numai în șuturi… și un cal, dacă îl ții și tot dai cu biciul în el, la un moment dat se satură. Și animalul simte când e nedrept stăpânul cu el.

Ca fotbalist este bine să fii mai nesimțit așa…”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și