Închide meniul

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2024, 12:52 / Actualizat: 3 septembrie 2024, 14:18

Reclamă
„E mai nesimţit Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi

Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: "Poţi să faci treabă cu Gigi"

Daniel Bîrligea, în timpul unui meci / Profimedia

Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB. Atacantul de 24 de ani a semnat cu campioana României, după ce transferul la FCSB intrase în impas, chiar dacă Gigi Becali se înţelesese cu Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o noapte nedormită, Gigi Becali a reuşit să îl convingă pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB, chiar dacă Dan Şucu a încercat să deturneze transferul.

„E mai nesimţit” Dumitru Dragomir e convins că Daniel Bîrligea se va impune la FCSB: „Poţi să faci treabă cu Gigi”

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este sigur că Daniel Bîrligea se va impune repede la FCSB, chiar dacă va fi criticat de Gigi Becali în meciurile în care nu va da randament.

Marele plus al lui Bîrligea, crede Dragomir, este că are o „nesimţire” pozitivă unui fotbalist, spre deosebire de jucători precum Marius Ştefănescu:

„Să mă ierte, dar ăsta rezistă că e mai nesimțit decât Ștefănescu. La Gigi dacă ești puțin mai nesimțit poți să faci treabă cu el. El te înjură, tu să îl scuipi, cu ghilimelele de rigoare.

Reclamă
Reclamă

Până la urmă așa trebuie să îi faci. Unul care te ține numai în șuturi… și un cal, dacă îl ții și tot dai cu biciul în el, la un moment dat se satură. Și animalul simte când e nedrept stăpânul cu el.

Ca fotbalist este bine să fii mai nesimțit așa…”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB: „Jucătorul ăsta rar îl întâlneşti”

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe Daniel Bîrligea să semneze cu FCSB. Atacantul de 24 de ani a ajuns în cele din urmă la campioana României, după ce Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a încercat să deturneze transferul la FCSB.

Reclamă

Anunţul transferului a fost făcut de Gigi Becali, cel care a dezvăluit că a avut o noapte lungă, în încercarea de a-l convinge pe Bîrligea să semneze cu FCSB.

Chiar dacă a fost nevoit să plătească mai mult de 2 milioane de euro, suma pentru care bătuse palma cu Neluţu Varga în primă fază, Gigi Becali a dezvăluit mesajul pe care i l-a transmis lui Bîrligea şi cu care l-a convins să semneze.

De asemenea, patronul celor de la FCSB a insistat pentru acest transfer deoarece un jucător precum Bîrligea se întâlneşte rar:

„Nu că îmi fac ambiție. Jucătorul ăsta mi-a plăcut atât de tare, că i-am și scris. «Băi, fraiere, la anul pe vremea asta vei avea 3 milioane salariu». Sunt convins că va fi așa. E mare jucător. Mi-a plăcut că mi-a spus «nu hotărăște nimeni, eu hotărăsc».

Cică l-a sunat și Șucu, 20 de persoane l-au sunat. Eu nu sunt arab să am sondă în curte. Să iau un jucător și după un an să îi dau banii și să plece. Eu îi pun clauză. Cum să îi pun clauză 5 milioane? I-am pus 15. Și clauza am negociat-o, eu voiam 20.

Pe 5 ani a semnat, nu se putea altfel. Salariul a rămas 25.000. Nu am făcut-o din mândrie că sunt eu Becali și vă arăt eu vouă. Am făcut-o pentru că jucătorul ăsta rar îl întâlnești. Să nu îl condamnați pe Varga, el putea semna liber în iarnă. A luat două milioane pe un jucător pe care îl pierdea”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:18

Benfica se întăreşte după primele etape din Liga Portugal! Un nou transfer realizat de clubul de pe „da Luz”

16:08

Video„Tricolorii” au redescoperit gustul calificărilor, iar acum vor şi la Mondial! Ianis Hagi: „Foamea e de două ori mai mare”

15:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 septembrie, pe AS.ro

15:13

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „M-a făcut praf. 5 ani nu are voie”

14:25

„Am călăi acum!” Gigi Becali, în culmea fericirii după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB: „Are stilul lui Cămătaru”

14:22

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu după ce l-a transferat pe Daniel Bîrligea: „Bă, a semnat omul, e o chestiune de obraz”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 4 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 5 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1 6 Reacţia lui Kylian Mbappe după gestul făcut de Vinicius Jr, în timpul meciului Real Madrid – Betis 2-0
Citește și