Închide meniul

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2024, 17:32

Reclamă
Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB

Gigi Becali, în timpl unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB, după transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Denis Haruţ va fi cedat la o altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au fost prezentaţi la FCSB. Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit 2.250.000 de euro în schimbul celor doi jucători.

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB!

Gigi Becali a transmis că se confruntă cu o „problemă” şi se vede nevoit să renunţe la unii jucători, pentru a le face loc celor noi-veniţi. Astfel, primul fotbalist care se va despărţi de FCSB, după transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu, este Denis Haruţ.

Gigi Becali a dezvăluit că fundaşul i-a cerut să fie lăsat să plece de la FCSB, pentru a avea şansa să prindă mai multe minute. Totodată, patronul campioanei a transmis că unii jucători de la FCSB urmează să primească o mărire de salariu.

„Trebuie să scoatem acum de pe listă, că avem prea mulți. Lui Haruț îi dau drumul liber să plece. A venit la mine și m-a rugat să-l las să plece ca să joace. Bine, mă, dacă tu vrei așa.

Reclamă
Reclamă

El ce să facă? Îmi apăr și eu corabia mea. Du-te, joacă fotbal și demonstrează. Uite, lui Panțîru îi măresc contractul. De ce? Pentru că mie mi-a plăcut. Am văzut acolo … Război!

Lui Lixandru, pentru că acum a pătimit îl chem și îi măresc. Avea 10.000 și îi fac 15.000. Aia e! Trebuie să le măresc acum pentru că, uite, i-am dat 25.000. Trebuie să le măresc, n-am ce face. Bine, majoritatea au 15-20.000″, a declarat Gigi Becali.

Daniel Bîrligea, direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB

Daniel Bîrligea a intrat direct în TOP 10 transferuri realizate de Gigi Becali la FCSB! Patronul campioanei a cheltuit o sumă importantă pentru atacantul adus de la CFR Cluj, astfel că acesta a intrat în clasamentul celor mai scumpi jucători transferați de roș-albaștrii.

Reclamă

Potrivit lui Gigi Becali, pentru transferul lui Bîrligea a fost achitată suma de 2,2 milioane de euro, dintre care 200.000 vor reveni jucătorului și impresarului. Totodată, CFR Cluj a păstrat și procente dintr-un viitor transfer al acestuia.

Având în vedere această sumă, Daniel Bîrligea se află pe poziția a 2-a, în topul celor mai scumpi jucători transferați vreodată de Gigi Becali la FCSB.

Iată cum arată TOP 10 al jucătorilor pentru care Gigi Becali a „spart banca”:

1. Florinel Coman (de la Viitorul) – 3 milioane de euro
2. Daniel Bîrligea (de la CFR Cluj) – 2,2 milioane de euro
3. Dragoș Nedelcu (de la Viitorul) – 2,15 milioane de euro
4. Denis Alibec (de la Astra Giurgiu) – 2 milioane de euro
5. Bogdan Stancu (de la Unirea Urziceni) – 2 milioane de euro
6. Alex Chipciu (de la FC Brașov) – 1,95 milioane de euro
7. Dennis Man (de la UTA) – 1,85 milioane de euro (2016)
8. Cristi Tănase (de la FC Argeș) – 1,8 milioane de euro
9. Dayro Moreno (de la Once Caldas) – 1,8 milioane de euro
10. David Miculescu (de la UTA) – 1,7 milioane de euro

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:31

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

21:02

Daniel Bîrligea, prezentat oficial la FCSB! Ce număr va purta atacantul pentru care Gigi Becali a plătit o „avere”

20:42

VideoFotbaliştii naţionalei se bucură că au şansa să lucreze cu Mircea Lucescu! Ianis Hagi: „Mi-am îndeplinit un vis!”

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și