Închide meniul

„Azi eşti regele, mâine eşti ticălosul!” Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

Publicat: 4 septembrie 2024, 11:04

Reclamă
„Azi eşti regele, mâine eşti ticălosul! Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

Neil Lennon, în timpul unui meci / Profimedia

Dat afară de la Rapid după numai trei luni, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său. Nord-irlandezul este pregătit să antreneze o nouă echipă, dar a anunţat şi postul pe care nu îşi doreşte să îl preia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion de cinci ori cu Celtic, Lennon nu a reuşit să obţină nici măcar o victorie pe banca Rapidului. A fost demis de Dan Şucu şi înlocuit cu Marius Şumudică.

Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

Într-un interviu pentru Belfast Telegraph, Lennon a dezvăluit că nu ia în calcul să devină selecţionerul Scoţiei. „Consideră că postul este pentru un scoţian!„, a precizat tehnicianul în vârstă de 53 de ani.

Nu este ceva la care să mă gândesc cu adevărat. Nu știi niciodată unde te duce fotbalul. Există o mulțime de antrenori care merg din țară în țară și se bucură cu adevărat de ceea ce fac.

Scoția este casa mea și o iubesc. Antrenoratul este o meserie atât de volubilă și într-o zi ești regele, iar în următoarea ești ticălosul, așa că trebuie doar să găsești echilibrul între ele și să te bucuri de experiențe„, a declarat Neil Lennon pentru belfasttelegraph.co.uk.

Reclamă
Reclamă

Neil Lennon a rezistat şase etape în Liga 1, perioadă în care a înregistrat 5 remize şi o înfrângere. Dan Şucu i-a plătit 3 salarii pentru a-i „rupe” contractul. Mai exact, 98.000 de euro.

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul”

Florin Prunea a fost scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon. Antrenorul nord-irlandez s-a despărţit în urmă cu o săptămână de Rapid, fiind înlocuit pe banca tehnică a giuleştenilor de Marius Şumudică.

Florin Prunea a recunoscut că a fost scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon. Vârsta căpitanului giuleştenilor a fost justificarea lui Lennon pentru neutilizarea lui Săpunaru.

Reclamă

Prunea a apreciat însă modul în care Cristi Săpunaru a vorbit despre fostul antrenor din Giuleşti:

Cum poți să spui așa ceva? Mie îmi venea să sparg televizorul când am auzit. Cum să-i spui ‘he’s 40?'(n.r.-are patruzeci de ani)? Numai gândiți-vă cum s-a simțit Cristi. Oricum, acum nu a spus (n.r. Cristi Săpunaru) nimic urât despre el (n.r.-Neil Lennon)”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:58

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi! Simona Halep, printre invitaţi

14:59

Gigi Becali renunţă la Andrei Vlad! Echipa care insistă pentru „Messi al portarilor” de la FCSB

14:50

VIDEOAryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și