Închide meniul

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2024, 13:42

Reclamă
Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor. Patronul Universităţii Craiova s-a înţeles cu Galatasaray şi l-a „deturnat” pe Alexandru Cicâldău din drumul spre Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii turci anunţă că internaţionalul român va reveni în Bănie. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a fost convins şi urmează să fie oficializat împrumutul său. Trei milioane de euro este cota lui Cicâldău.

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Potrivit sabah.com.tr, Alex Cicâldău se întoarce la echipa în tricoul căreia a câştigat Cupa României şi Supercupa.

S-a ajuns la o înţelegere. Alexandru Cicâldău a decis să se întoarcă în ţara sa natală şi a ajuns la o înţelegere cu fosta sa echipă, Universitatea Craiova. Cluburile au convenit asupra unui împrumut!„, a transmis sursa citată.

Galatasaray l-a cumpărat de la Universitatea Craiova pe Cicâldău, în 2021, cu 6.5 milioane de euro. Internaţionalul român nu a confirmat la gruparea Cim Bom şi a fost împrumutat la Ittihad Kalba şi Konyaspor. Acum va fi cedat la echipa antrenată de Costel Gâlcă.

Reclamă
Reclamă

29 de goluri a înscris Cicâldău pentru Universitatea Craiova, în 106 partide din Liga 1.

(n.r. Ați auzit varianta Cicâldău la Petrolul?) Am auzit de câteva zile și nu din presa turcă. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu este vorba despre ce vrea Craiova sau ce vrea Cicâldău. Dacă sunt aranjamente între proprietarii de la Galatasaray și Petrolul… nu ai cum să intervii.

(n.r. Dacă cei de la Galatasaray s-au înțeles cu cei de la Petrolul, jucătorul trebuie să meargă acolo?) Poate să facă asta sau să nu mai joace. Despre asta e vorba. Noi ne dorim. Am făcut și facem eforturi„, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Reclamă

Zilele trecute, turcii anunţaseră că Alex Cicâldău era la un pas să semneze cu Petrolul. În cele din urmă, Mihai Rotaru ar fi reuşit să îl convingă pe internaţionalul român să revină la Universitatea Craiova.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:25

Transfer de senzaţie realizat de Dinamo! Un jucător trecut pe la Inter, noul „elev” al lui Zeljko Kopic

17:19

Un atacant trecut prin Ligue 1 a semnat cu Petrolul Ploiești! Transferul reușit de echipa lui Mehmet Topal

17:03

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 septembrie, pe AS.ro

16:50

Alex Chipciu, discurs sincer după revenirea la echipa națională: „Nu a fost un scop al carierei mele!”

16:38

CFR Cluj nu renunță la transferuri, după plecarea lui Daniel Bîrligea la FCSB! Anunțul lui Cristi Balaj: „Sper să mai aducem!”

15:58

Investiţie de 8 milioane de euro inaugurată azi la academie de Gică Hagi! Simona Halep, printre invitaţi

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și