Închide meniul

Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2024, 10:19

Reclamă
Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!

Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci al României / Profimediaimages

Vivi Răchită a dezvăluit că două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău. Mijlocaşul român nu mai este dorit în Turcia şi ar urma să revină, după trei ani, în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul şi Universitatea Craiova sunt cele două echipe care insistă pentru Cicâldău. Cele mai mari şanse le-ar avea „lupii”. Mai sunt de stabilit doar detalii de ordin financiar.

Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău

Alex Cicâldău a fost deja anunţat de Galatasaray să îşi găsească rapid echipă. Mijlocaşul de 27 de ani nu intră în planurile lui Okan Buruk.

Se discută despre Cicâldău. În Ploiești când a fost asta cu Cicâldău, toată lumea a spus că este o petardă. Sunt discuții, știu din anturajul lui Cicâldău. Se discută doar în privința salariului pentru a fi plătit de Galatasaray în proporție de 90% și 10% de Petrolul.

Cicâldău trebuie să joace, a pierdut echipa națională, dacă nu va merge la o echipă care să joace, la vârsta lui… Avem avantaj în fața Craiovei că e acest turc…”, a declarat Vivi Răchită la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că insistă pentru revenirea internaţionalului român. Cicâldău i-a adus 6.5 milioane de euro lui Mihai Rotaru, în 2021, când a fost transferat la Galatasaray.

(n.r. Ați auzit varianta Cicâldău la Petrolul?) Am auzit de câteva zile și nu din presa turcă. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu este vorba despre ce vrea Craiova sau ce vrea Cicâldău. Dacă sunt aranjamente între proprietarii de la Galatasaray și Petrolul… nu ai cum să intervii.

(n.r. Dacă cei de la Galatasaray s-au înțeles cu cei de la Petrolul, jucătorul trebuie să meargă acolo?) Poate să facă asta sau să nu mai joace. Despre asta e vorba. Noi ne dorim. Am făcut și facem eforturi„, a dezvăluit Mihai Rotaru pentru sursa citată.

Reclamă

Turcii au anunţat că Alex Cicâldău s-ar fi înţeles cu Petrolul

Alexandru Cicâldău revine în Liga 1, după ce a ratat transferurile în Belgia şi Turcia. Internaţionalul român va fi împrumutat de Galatasaray. Jurnaliştii turci au dezvăluit că Petrolul îl va împrumuta pentru un an pe Cicâldău şi va avea şi opţiunea unui transfer definitiv.

Ertan Süzgün, un cunoscut jurnalist turc, a oferit toate informaţiile şi susţine că mutarea ar putea fi oficializată în scurt timp. Înainte de împrumutul la Petrolul, Alex a fost aproape de un transfer în Belgia, la Westerlo.

Alex Cicâldău e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3 milioane de euro. Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, şi-l dorea şi el pe Cicâldău.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

12:33

Mircea Lucescu, vizită la naţionala U21 a României înainte de meciurile pentru calificarea la CE: „Voi sunteţi viitorul”

11:54

FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali

11:38

Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024. A atins o bornă uriaşă sub privirile lui Roger Federer: „La asta m-am gândit”

11:04

„Azi eşti regele, mâine eşti ticălosul!” Dat afară de la Rapid, Neil Lennon a făcut anunţul despre viitorul său

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 5 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și