Închide meniul

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2024, 19:46

Reclamă
Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat că încă un jucător a fost scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş. Campioana nu-l va avea în lot pe David Kiki, la meciurile din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se vede nevoit să renunţe la anumiţi jucători, după ultimele transferuri efectuate. Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu au semnat cu campioana, în pauza competiţională datorată meciurilor naţionalei.

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali a confirmat faptul că Vlad Chiricheş a fost scos de pe lista FCSB-ului de Liga 1. Pentru meciurile din Europa League, patronul campioanei a renunţat la David Kiki, jucător transferat în vară de la Farul.

În privinţa lui Vlad Chiricheş, Gigi Becali a transmis că a ales să-l lase pe lista de Europa League, datorită experienţei sale.

„Noi nu mai avem loc pe listă, am făcut eforturi mari. L-am lăsat pe Chiricheș pe lista de Europa, am zis că are experiență mai mare și l-am scos din campionat!

Reclamă
Reclamă

În afara listei de Europa este Kiki, iar în campionat este lăsat Chiricheș, atât. I-am zis și lui MM, când îți faci echipă mai greșești. Că la FCSB trebuie să te califici la locul de muncă, e greu. Noi nu știm dacă face față”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB, după transferurile lui Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Denis Haruţ va fi cedat la o altă echipă.

Gigi Becali a dezvăluit că fundaşul i-a cerut să fie lăsat să plece de la FCSB, pentru a avea şansa să prindă mai multe minute. Totodată, patronul campioanei a transmis că unii jucători de la FCSB urmează să primească o mărire de salariu.

Reclamă

Trebuie să scoatem acum de pe listă, că avem prea mulți. Lui Haruț îi dau drumul liber să plece. A venit la mine și m-a rugat să-l las să plece ca să joace. Bine, mă, dacă tu vrei așa.

El ce să facă? Îmi apăr și eu corabia mea. Du-te, joacă fotbal și demonstrează. Uite, lui Panțîru îi măresc contractul. De ce? Pentru că mie mi-a plăcut. Am văzut acolo … Război!

Lui Lixandru, pentru că acum a pătimit îl chem și îi măresc. Avea 10.000 și îi fac 15.000. Aia e! Trebuie să le măresc acum pentru că, uite, i-am dat 25.000. Trebuie să le măresc, n-am ce face. Bine, majoritatea au 15-20.000″, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 4 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 5 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract 6 Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa! Cine a intrat în acţionariatul clubului de la malul mării
Citește și