Închide meniul

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! S-a înțeles cu Adrian Mititelu! Toate detaliile mutării

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 21:31

Reclamă
Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! S-a înțeles cu Adrian Mititelu! Toate detaliile mutării

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB!

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei și-a asigurat serviciile lui Sekou Sidibe, de la FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dat lovitură după lovitură în ultimele zile. Patronul campioanei i-a mai transferat, înaintea lui Sidibe, pe Bîrligea și Mihai Popescu.

Gigi Becali a realizat un nou transfer la FCSB!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Adrian Mititelu l-a cedat gratis pe Sekou Sidibe la FCSB. Totuși, patronul oltenilor din Liga a 2-a și-a păstrat un procent de 50% dintr-un viitor transfer al jucătorului.

Sidibe urmează să vină la București în decursul zilei de 5 septembrie, pentru a face vizita medicală și pentru a începe antrenamentele alături de noii săi colegi.

În vârstă de 23 de ani, Sidibe a ajuns la FCU Craiova în anul 2021, pe gratis, după o aventură de un sezon la FC Emmen.

Reclamă
Reclamă

În tricoul oltenilor a adunat 100 de partide, în care a marcat de 12 ori și a oferit 5 pase decisive.

În cariera sa a mai evoluat pentru juniorii lui Beerschot și PSV.

Noul jucător al echipei lui Gigi Becali, care are cetățenie belgiană, este cotat la suma de 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Adrian Şut pleacă de la FCSB | Gigi Becali a făcut anunţul

Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că Adrian Şut pleacă de la FCSB. Patronul campioanei a transmis că mijlocaşul îşi doreşte să prindă un transfer în zona Golfului, în această vară.

Gigi Becali a transmis că a primit o ofertă de două milioane de euro, în schimbul titularului său de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a declarat că e gata să renunţe la Şut dacă va primi cu 500.000 de euro mai mult din partea arabilor.

Gigi Becali a transmis că Adrian Şut va avea un salariu de aproape două milioane de euro pe an, la viitoarea sa echipă, dacă se va realiza transferul.

„Șut e posibil să plece, mi-au dat 2 milioane, am cerut 2,5 și asta basta. În Arabia. M-a disperat, plânge pe la toți și pe la Pintilii, pe la MM, că iau 1,8 milioane în 2 ani.

Atunci am zis, bine mă, ce să fac, să îl las să plângă? M-am gândit așa, am întărit echipa, l-am luat pe Bîrligea.

Nu știu oricum, adică Șut nu știu dacă pleacă, am spus ipoteze. Au dat prima dată 1,5 și după am cerut. Au dat după 2 și am spus eu 3. Eu 2,5 v-am spus vouă, dar nu le-am spus lor”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Adrian Şut este unul dintre jucătorii de bază de la FCSB. Acesta este cotat la 2,7 milioane de euro, conform site-urilor de specilitate. Mijlocaşul a fost transferat de campioană gratis de la Clinceni, în 2019.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:40

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

1 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 2 Foto„Eram filmat, mi-am pierdut cumpătul!” Momentul uluitor în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux 3 Ce se întâmplă la Red Bull!?! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Reacţia lui Giovanni Becali, după transferul de milioane făcut de Gigi Becali la FCSB: „Sumă cam exagerată” 5 Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!” 6 Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024. A atins o bornă uriaşă sub privirile lui Roger Federer: „La asta m-am gândit”
Citește și