Închide meniul

Marian Iancu a făcut praf conducerea Rapidului: „Astea sunt tâmpeniile și prostiile pe care le-au făcut”

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 11:57

Reclamă
Marian Iancu a făcut praf conducerea Rapidului: „Astea sunt tâmpeniile și prostiile pe care le-au făcut

Marian Iancu a făcut praf conducerea Rapidului: "Astea sunt tâmpeniile și prostiile pe care le-au făcut"

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Profimedia

Marian Iancu a făcut praf conducerea Rapidului. Fostul patron de la Poli Timişoara i-a criticat pe Dan Şucu şi Victor Angelescu pentru modul în care au gestionat anumite situaţii sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În iarnă, Horaţiu Moldovan a plecat la Atletico Madrid, după ce clubul de pe Metropolitano a plătit clauza de reziliere a portarului în valoare de 800.000 de euro.

Marian Iancu a făcut praf conducerea Rapidului: „Astea sunt tâmpeniile și prostiile pe care le-au făcut”

Între timp, Moldovan a ajuns la Sassuolo, după ce nu s-a impus la echipa lui Diego Simeone. Marian Iancu este de părere că Dan Şucu şi Victor Angelescu au făcutu o mare greşeală că nu s-au opus plecării lui Moldovan de la echipă:

„Moldovan a plecat că avea clauză, ce vorbești mă? Lasă mă. Eu te-am făcut jucător, pleci la vară. La început de campionat când ne stabilim un obiectiv și eu ies public ca și patron și spun: «domne, am discutat cu echipa, cu antrenorul. Ăsta e obiectivul».

Mai pleci la anul când s-a terminat și ne-am atins obiectivul. Nu-mi pleci mie în iarnă și mă lași descoperit ca să nu am portar, să n-am vârf de atac, să nu pot să dau goluri. Sunt lucruri pe care vi le spun din propria mea experiență, astea le discuți la început.

Reclamă
Reclamă

Bă am plecat la drum împreună, pleci la vară după ce ne-am atins obiectivul, nu mă lași în plină iarnă tu pe mine fără golgheter, nu mă lași tu fără portar să ajung play-off-ul să-l joc cu un copil. Astea sunt tâmpeniile și prostiile pe care le-au făcut”, a declarat Marian Iancu, la prosport.ro.

Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică!

Victor Angelescu și-a făcut publice primele impresii despre Marius Șumudică! Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit sincer despre noul tehnician al echipei.

Marius Șumudică a debutat în noul mandat cu o victorie, 2-1 cu Poli Iași. Mai apoi, giuleștenii au remizat, în deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Reclamă

Angelescu este de părere că Marius Șumudică a înregistrat rezultate perfecte în primele partide, având în vedere faptul că nu a avut mult timp la dispoziție, pentru a pregăti echipa.

Totodată, acționarul minoritar de la Rapid a dezvăluit că moralul jucătorilor a fost schimbat în bine de Marius Șumudică.

„Ca să fiu sincer, a scos maxim din ce se putea scoate, în aceste 2 etape. A avut puțin timp să pregătească meciurile. A fost o săptămână normală doar înainte de meciul cu Craiova, care e o echipă mai sudată, cu un antrenor instalat de mai mult timp.

Noi nu puteam să emitem mai multe pretenții, pentru cele 2 meciuri am scos maxim. Ce îmi doresc este să arătăm mult mai bine, după această pauză.

S-a îmbunătățit situația din punct de vedere moral, odată cu venirea lui Marius. Ca moral și dorință vedem o schimbare”, a spus Victor Angelescu, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:43

Gică Hagi a transferat de la FCSB! Jucătorul cedat de campioană: „Îi dau drumul liber, să fie sănătos!”

8:39

San Marino, prima victorie într-un meci oficial! A pus capăt unei serii de 140 de înfrângeri! Rezultatele de joi

8:23

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: „E un fan al Rapidului! E incredibil!”

8:00

Ar trebui să introducă McLaren ordine de echipă? Analiza lui Adrian Georgescu

23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

23:05 5 sept.

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Gigi Becali a anunţat cum va arăta FCSB după noile transferuri! Jucătorii pe care îi impune în primul 11: „Staff-ul nu vrea aşa” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și