Închide meniul

„Maxim!” Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 22:40

Reclamă
„Maxim! Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică! Mesaj direct despre antrenorul de la Rapid, după 2 etape

Victor Angelescu și-a spus opinia despre Marius Șumudică, după primele 2 etape ale tehnicianului, pe banca Rapidului. Primele impresii ale acționarului minoritar.

Colaj: Hepta și Profimedia

Victor Angelescu și-a făcut publice primele impresii despre Marius Șumudică! Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit sincer despre noul tehnician al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a debutat în noul mandat cu o victorie, 2-1 cu Poli Iași. Mai apoi, giuleștenii au remizat, în deplasare, cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Victor Angelescu, primele impresii despre Marius Șumudică!

Angelescu este de părere că Marius Șumudică a înregistrat rezultate perfecte în primele partide, având în vedere faptul că nu a avut mult timp la dispoziție, pentru a pregăti echipa.

Totodată, acționarul minoritar de la Rapid a dezvăluit că moralul jucătorilor a fost schimbat în bine de Marius Șumudică.

„Ca să fiu sincer, a scos maxim din ce se putea scoate, în aceste 2 etape. A avut puțin timp să pregătească meciurile. A fost o săptămână normală doar înainte de meciul cu Craiova, care e o echipă mai sudată, cu un antrenor instalat de mai mult timp.

Reclamă
Reclamă

Noi nu puteam să emitem mai multe pretenții, pentru cele 2 meciuri am scos maxim. Ce îmi doresc este să arătăm mult mai bine, după această pauză.

S-a îmbunătățit situația din punct de vedere moral, odată cu venirea lui Marius. Ca moral și dorință vedem o schimbare”, a spus Victor Angelescu, la digisport.ro.

Victor Angelescu, reacţie fermă după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea

Victor Angelescu a oferit o reacţie fermă, după ce Rapid a ratat transferul lui Daniel Bîrligea. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a dezvăluit că, de fapt, formaţia de sub Grant a fost prima care l-a ofertat pe atacantul român.

Reclamă

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Gigi Becali i-a plătit lui Neluţu Varga suma de două milioane de euro.

După ce Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu, pentru faptul că acţionarul de la Rapid a încercat să i-l „sufle” pe Daniel Bîrligea, Victor Angelescu a venit cu replica.

Acţionarul minoritar de la Rapid a transmis că Dan Şucu nu ar fi purtat o discuţie cu Neluţu Varga. Angelescu a subliniat că Şucu nu ar fi insistat pentru transferul lui Bîrligea, dacă acesta ar fi semnat deja cu FCSB.

De asemenea, după ratarea transferului lui Daniel Bîrligea, Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid urmează să oficializeze două transferuri.

„Nu cred că mai sunt prea multe de spus, a semnat cu FCSB. Nu poți să fii 100% când există negocieri. Până la urmă FCSB a avut cea mai mare ofertă și a semnat, ce mai contează? Noi am făcut ofertă primii.

Eu din ce știu nu a fost o discuție între domnul Șucu și domnul Varga. Nu avea cum să știe domnul Șucu despre un contract, dacă domnul Varga i-ar fi spus că e deja transferat, s-ar fi închis tot. Încă odată, totul e gata, a semnat cu FCSB, nu mai are sens.

E benefic pentru fotbalul românesc, l-au luat, bravo lor, mergem mai departe. Și noi am dorit jucători pe care alții i-au dorit și au ajuns la noi.

Nu pot să vă confirm nume, vrem să aducem 2 jucători. Un vârf și un mijlocași. Sperăm să ajungem la o înțelegere cu cei cu care negociem”, a declarat Victor Angelescu.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

„Va face ravagii!” Adrian Mititelu, prima reacţie după ce Gigi Becali l-a transferat pe Sidibe la FCSB

23:04

Kosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

23:04

Eugen Neagoe este noul antrenor al Gloriei Buzău! Antrenorul a revenit în Liga 1, după 1 sezon în eșalonul secund

22:35

„Şi-a câştigat locul la naţională!” Mihai Stoichiţă, mesaj ferm despre Ianis Hagi la sosirea României în Kosovo

22:23

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost nominalizați la Balonul de Aur 2024! Lista completă a jucătorilor

22:17

Gigi Becali a confirmat transferul lui Sidibe la FCSB! Anunţ de ultim moment: „Am vorbit cu Mititelu! Avem 7 soluţii acum!”

1 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 2 Foto„Eram filmat, mi-am pierdut cumpătul!” Momentul uluitor în care Ion Ţiriac s-a decis să le ofere olimpicilor români maşini de lux 3 Ce se întâmplă la Red Bull!?! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Reacţia lui Giovanni Becali, după transferul de milioane făcut de Gigi Becali la FCSB: „Sumă cam exagerată” 5 Două echipe din România se luptă pentru semnătura lui Alex Cicâldău: „Se discută doar în privinţa salariului!” 6 Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024. A atins o bornă uriaşă sub privirile lui Roger Federer: „La asta m-am gândit”
Citește și