Închide meniul

Avertismentul primit de Gigi Becali după ce l-a tras pe linie moartă pe Vlad Chiricheş: „Trebuie plătit. Ar fi o normalitate”

Publicat: 5 septembrie 2024, 13:25

Reclamă
Avertismentul primit de Gigi Becali după ce l-a tras pe linie moartă pe Vlad Chiricheş: „Trebuie plătit. Ar fi o normalitate

Avertismentul primit de Gigi Becali după ce l-a tras pe linie moartă pe Vlad Chiricheş: "Trebuie plătit. Ar fi o normalitate"

Gigi Becali / Profimedia

Avertismentul primit de Gigi Becali după ce l-a tras pe linie moartă pe Vlad Chiricheş este al lui Raul Rusescu. Fostul atacant de la FCSB a vorbit despre situaţia în care se află fostul său coechipier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost scos din lista de campionat de Gigi Becali. Pe lângă lipsa de încredere pe care patronul o are, motivul este legat şi de bonusurile pe care fundaşul le are în contract.

Avertismentul primit de Gigi Becali după ce l-a tras pe linie moartă pe Vlad Chiricheş: „Trebuie plătit. Ar fi o normalitate”

Raul Rusescu îl apără pe Vlad Chiricheş şi susţine că orice bonus care este trecut în contract trebuie plătit de către Gigi Becali.

„S-au produs niște bani de când a venit Chiricheș, orice bonus care e trecut în contract, trebuie plătit. Ar fi o normalitate să fie și pe lista de campionat, și pentru Europa”, a declarat Raul Rusescu, la gsp.ro.

Vlad Chiricheş are o clauză în contract prin care va primi un bonus de 300.000 de euro de la FCSB în cazul în care echipa se califică în Europa League. Condiţia ca fundaşul să primească aceşti bani este ca Vlad Chiricheş să joace în cel puţin 50% din meciurile oficiale din acest sezon, excepţie fiind numai cele din Cupa României.

Reclamă
Reclamă

Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB

Raul Rusescu s-a declarat uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB! Fostul atacant al roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre fostul său coechipier.

După ultimele transferuri realizate, Gigi Becali a decis să îl scoată pe Vlad Chiricheș de pe lista jucătorilor eligibili pentru Liga 1. Decizia patronului a uimit pe toată lumea, având în vedere salariul, dar și experiența fundașului.

Acum, Raul Rusescu a transmis faptul că nu înțelege motivul pentru care Vlad Chiricheș acceptă acest statut, la FCSB.

Reclamă

Fost coleg cu Chiricheș, Rusescu i-a transmis și un mesaj direct fundașului: „Banii nu sunt totul în viață!”.

„E o surpriză neplăcută această ieșire de pe lista pentru Liga 1. Îmi pare rău că Vlad trece prin situația asta. Mă lasă fără cuvinte!

E o situație urâtă. Nu știu cum o va gestiona. Se pare că o acceptă, nu știu de ce, probabil că își dorește să mai joace. Are un salariu mare, da, însă banii nu sunt totul în viață”, a spus Raul Rusescu, la gsp.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:23

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo! Ce se întâmplă cu jucătorii accidentați

10:15

Adi Ilie, dezvăluiri despre Mircea Lucescu! „Cobra” e convins că „Il Luce” va avea succes la naţională

9:42

Surpriza din lotul FCSB-ului pentru Europa League! Singurele modificări care se mai pot face pe lista finală

9:36

FotoAntrenamentul oficial al naţionalei a fost oprit! Ce s-a întâmplat pe stadionul din Priştina înainte de meciul cu Kosovo

9:30

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

9:17

EXCLUSIV„Un meci de foc!” Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României! Ce a spus despre Mircea Lucescu

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică 6 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial
Citește și