Închide meniul

Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mesaj după decizia radicală luată de Gigi Becali: „Fără cuvinte!”

Alex Ioniță Publicat: 4 septembrie 2024, 18:33

Reclamă
Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB. Mesaj după decizia radicală luată de Gigi Becali: „Fără cuvinte!

Raul Rusescu s-a declarat uimit de situația în care a ajuns Vlad Chiricheș, care a fost scos de pe lista de Liga 1 a celor de la FCSB.

Raul Rusescu / Profimedia

Raul Rusescu s-a declarat uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB! Fostul atacant al roș-albaștrilor nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre fostul său coechipier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ultimele transferuri realizate, Gigi Becali a decis să îl scoată pe Vlad Chiricheș de pe lista jucătorilor eligibili pentru Liga 1. Decizia patronului a uimit pe toată lumea, având în vedere salariul, dar și experiența fundașului.

Raul Rusescu, uimit de situația lui Vlad Chiricheș de la FCSB

Acum, Raul Rusescu a transmis faptul că nu înțelege motivul pentru care Vlad Chiricheș acceptă acest statut, la FCSB.

Fost coleg cu Chiricheș, Rusescu i-a transmis și un mesaj direct fundașului: „Banii nu sunt totul în viață!”.

„E o surpriză neplăcută această ieșire de pe lista pentru Liga 1. Îmi pare rău că Vlad trece prin situația asta. Mă lasă fără cuvinte!

Reclamă
Reclamă

E o situație urâtă. Nu știu cum o va gestiona. Se pare că o acceptă, nu știu de ce, probabil că își dorește să mai joace. Are un salariu mare, da, însă banii nu sunt totul în viață”, a spus Raul Rusescu, la gsp.ro.

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului | Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit că Vlad Chiricheş va fi scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Patronul campioanei a luat o decizie şoc, imediat după ce i-a transferat pe Daniel Bîrligea şi pe Mihai Popescu.

„Tată, voi avea o decizie grea de luat că trebuie să mai scoatem de pe listă niște jucători. Uite, îți spun numele unuia pe care îl voi scoate sigur. Îmi e și jenă că o spun, că a ajuns în situația asta, fost căpitan la națională, dar îl voi scoate pe Chiricheș de pe lista pentru campionat.

Reclamă

Nu am ce să îi mai fac, dar gata, se vede clar că nu mai poate și nu vreau să tremur în fața televizorului când el are mingea la picior. Nu vreau să mă bată Rotaru, Șucu sau Varga din cauza lui Chiricheș.

Și din respect pentru ceea ce el a fost în trecut o să îl las pe listă doar pentru Europa League. Dacă Pinti o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune. Dar să știți că nu e nimeni vinovat.

Chiricheș e la FCSB că l-am vrut eu. Dar au fost mulți care m-au avertizat că e terminat din cauza accidentărilor și mai bine îi ascultam că nu îl puneam pe băiat in situația asta penibilă. Dar asta este! Îl voi mai ține la FCSB doar pe lista pentru meciurile astea din cupele europene”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

Gigi Becali, probleme cu Mihai Pintilii la FCSB! Totul a ajuns la urechile patronului: „Mi-a spus MM!”

19:56

Adrian Şut pleacă de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Ofertă de două milioane!”

19:46

Încă un jucător scos de pe lista FCSB-ului, după Vlad Chiricheş! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Nu face faţă!”

18:59

„O chestiune comercială!” Gică Popescu, reacţie fermă despre situaţia lui Ianis Hagi! Ce a spus despre antrenorul lui Rangers

18:55

Eduard Novak, locul 10 la proba de contratimp individual pe șosea, la para-ciclism, de la Jocurile Paralimpice!

18:44

Tony da Silva şi-a dat demisia de la Poli Iaşi! Şi-a anunţat decizia chiar în vestiar

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și