Închide meniul

Olympiacos s-a întărit înaintea debutului în Europa League! Lovitura dată de adversara FCSB-ului

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2024, 14:34

Reclamă
Olympiacos s-a întărit înaintea debutului în Europa League! Lovitura dată de adversara FCSB-ului

Olympiacos s-a întărit înaintea debutului în Europa League! Lovitura dată de adversara FCSB-ului

Sergio Oliveira, la Galatasaray / Profimedia

Olympiacos s-a întărit înaintea debutului în Europa League. Adversara campioanei României din această toamnă a semnat cu Sergio Oliveira, fotbalistul care s-a despărţit de Galatasaray în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portughezul de 32 de ani va fi rivalul echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, formaţie pentru care a evoluat jumătate de sezon, în 2019, atunci când a fost împrumutat de la FC Porto. Superliga Greciei se vede în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Olympiacos s-a întărit înaintea debutului în Europa League! Lovitura dată de adversara FCSB-ului

Olympiacos Pireu, cel mai titrat club din fotbalul grec, l-a recrutat pe mijlocaşul portughez Sergio Oliveira, după ce acesta s-a despărţit de echipa turcă Galatasaray Istanbul, aşa cum a anunţat chiar jucătorul într-un videoclip difuzat joi de noua sa formaţie, informează EFE, potrivit agerpres.ro.

„Sunt foarte fericit. Clubul a făcut un efort mare să mă aducă aici şi mi-a arătat multă dragoste în timpul acestui proces”, a spus Oliveira, care a sosit miercuri la Pireu pentru a semna cu Olympiacos.

Galatasaray a confirmat transferul lui Oliveira printr-un scurt comunicat, fără a indica cifre, deşi ziarul turc Cumhuriyet precizează că i-ar fi plătit jucătorului lusitan 5,6 milioane de euro drept despăgubire pentru încetarea contractului.

Reclamă
Reclamă

Clubul turc a plătit trei milioane de euro lui FC Porto în 2022 pentru mijlocaşul portughez, care în ultimii doi ani a disputat 56 de meciuri în tricoul grupării „Cim Bum”, cu o statistică de 6 goluri şi 7 pase decisive, adaugă publicaţia menţionată.

Oliveira, în vârstă de 32 de ani, şi-a început cariera la FC Porto, în 2010, dar a mai jucat pentru formaţiile KV Mechelen, FC Nantes, PAOK Salonic şi AS Roma, fiind internaţional portughez din 2018.

Galatasaray a câştigat în sezonul trecut campionatul Turciei, în timp ce Olympiakos a terminat pe locul al treilea în liga greacă, dominată de PAOK, echipa antrenorului român Răzvan Lucescu.

Reclamă

Olympiacos a început însă în forţă noul sezon, câştigând toate cele trei meciuri disputate până acum, în condiţiile în care participă şi la competiţia Europa League.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:51

Aryna Sabalenka – Jessica Pegula, finala feminină de la US Open

8:43

Gică Hagi a transferat de la FCSB! Jucătorul cedat de campioană: „Îi dau drumul liber, să fie sănătos!”

8:39

San Marino, prima victorie într-un meci oficial! A pus capăt unei serii de 140 de înfrângeri! Rezultatele de joi

8:23

Mihai Stoica „a luat foc”, după ce FCSB a fost pedepsită de UEFA: „E un fan al Rapidului! E incredibil!”

8:00

Ar trebui să introducă McLaren ordine de echipă? Analiza lui Adrian Georgescu

23:19 5 sept.

„A venit cu pretenţii!” Gigi Becali, prima reacţie după ce transferul lui Sekou Sidibe la FCSB a picat

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională 3 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 4 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 5 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 6 Iga Swiatek a fost eliminată de la US Open 2024! Jessica Pegula, victorie categorică în faţa numărului 1 mondial
Citește și