Închide meniul

Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2024, 22:34

Reclamă
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit

Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul uriaş câştigat cu PAOK

Răzvan Lucescu sărbătoreşte câştigarea titlului cu PAOK

Răzvan Lucescu a avut prima reacţie după titlul uriaş câştigat cu PAOK, al patrulea din istoria clubului şi al doilea pentru român în Grecia. Răzvan i-a dedicat titlul patronului Ivan Savvidis, după victoria de pe terenul rivalei Aris, 2-1, ce a putut fi urmărită live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îți voi spune în felul meu, te consider un prieten. E magic ce se întâmplă! Nimeni nu ne dădea vreo șansă să facem asta. Nici nu visau să avem un astfel de parcurs european.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul uriaş câştigat cu PAOK

Meciul de azi a fost incredibil! Am avut un om mai puțin în ultimul sfert de oră, adversarul ne-a presat. E caracterizarea perfectă a întregului sezon. Am luptat, am sperat, am reacționat și am câștigat un meci incredibil. Am obținut titlul și am scris istorie pentru PAOK.

Trebuie să menționez un aspect foarte important. Suntem aici și am adus titlul șefului (n.r. – patronul Ivan Savvidis). El, finanțatorul, a creat echipa această unită, el a adus toți jucătorii. Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit azi! Trebuie să acceptăm că am devenit, măcar pentru un anumit nivel, o echipă europeană.

Vreau să le mulțumesc tuturor fanilor noștri. Sprijinul lor imens ne-a ajutat pe durata întregului sezon. E un titlu diferit față de precedentul. Am jucat multe meciuri, munca depusă a fost fantastică. Am avut o mentalitate de luptători. Cred că e cel mai dificil trofeu din cariera mea”, a spus Lucescu.

Reclamă
Reclamă 4

Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului

Răzvan Lucescu a intrat definitiv în istoria lui PAOK, după câştigarea titlului. Antrenorul român în vârstă de 55 de ani a devenit campion în Grecia chiar pe terenul marei rivale din oraş. Aris – PAOK a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

PAOK era obligat să câştige în deplasarea cu Aris, în ultima etapă, pentru a fi matematic campioană. Thomas l-a dus în extaz pe Răzvan Lucescu după o jumătate de oră, dar Moron a înscris un gol fabulos cu care a restabilit egalitatea. Răspunsul oaspeţilor a venit în minutul 62. Taison a marcat cu un şut senzaţional şi i-a adus victoria lui PAOK.

Răzvan Lucescu s-a descătuşat la finalul meciului şi se anunţă sărbătoare la stadionul Toumba, acolo unde 10.000 de fani au urmărit confruntarea pe un ecran imens. Ei nu au avut voie să urmărească partida de pe terenul rivalilor de la Aris.

Reclamă

Încurajat din tribună de Mircea Lucescu şi de fiul său, Matei Lucescu, antrenorul lui PAOK a obţinut o performanţă extraordinară. Este primul antrenor, din istoria de 98 de ani a clubului, care câştigă două titluri cu alb-negrii. A scris astfel o pagină de istorie la Salonic.

Cu Lucescu Jr pe bancă, PAOK a mai devenit campioană în Grecia în 2019. PAOK a mai cucerit titlul de două ori, în 1976 şi 1985.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și