Închide meniul

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo! Ce se întâmplă cu jucătorii accidentați

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 10:23

Reclamă
Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo! Ce se întâmplă cu jucătorii accidentați

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic/ Profimedia

Zeljko Kopic a făcut un anunț important pentru fanii lui Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” a oferit detalii despre jucătorii accidentați, Dennis Politic, Petru Neagu și Hakim Abdallah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost învinsă de U Cluj, în ultima etapă din Liga 1, însă se menține în zona locurilor de play-off, după un start solid de sezon. „Câinii” au 12 puncte, după opt meciuri disputate.

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic le-a dat o veste bună fanilor lui Dinamo, mărturisind că Dennis Politic e pe cale să revină la antrenamentele echipei, după accidentarea suferită în meciul cu Poli Iași. În același meci „s-a rupt” și Petru Neagu, care de asemenea este așteptat la antrenamente.

În privința lui Hakim Abdallah, Zeljko Kopic a transmis că recuperarea acestuia va mai dura. Atacantul va fi operat la umăr, după accidentarea suferită în meciul din Cupa României cu Voluntari.

Pe Dennis și Petru cred că îi vom avea la antrenamente curând. Nu va dura foarte mult. Hakim a avut o situație cu ghinion, trebuie să vedem tot procesul de recuperare, cum va merge, dar sigur va dura în jur de o lună.

Reclamă
Reclamă

E dificil să explicăm, dar sunt chestii care se întâmplă în fotbal. Hakim era într-o formă bună, juca bine”, a declarat Zeljko Kopic, la Radio Dinamo 1948.

Hakim Abdallah va fi operat

Hakim Abdallah va fi operat! Atacantul „câinilor” va suferi o intervenţie chirurgicală la umăr vineri, a anunţat administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Nicolescu a precizat că Abdallah va fi indisponibil timp de 2 săptămâni. El s-a accidentat în timpul meciului de Cupă disputat de Dinamo cu FC Voluntari, câştigat de „câini” cu 1-0.

Reclamă

”Pentru Hakim (n.r. Abdallah) e o perioadă grea, el mâine va intra în operație. Va avea o operație la umăr care îl va ține trei săptămâni departe de gazon. Nu știm cât de repede va putea să intre în circuitul echipei ulterior.

E o operație absolut necesară pentru că e o chestiune legată de un ligament de la umăr care trebuie poziționat corect. Dacă am încerca să facem o refacere normală, fără o intervenție chirurgicală, lucrul ăsta l-ar afecta ulterior în viața lui de sportiv.

Totuși, viața de sportiv profesionist impune alte rigori și alte măsuri și ne găsim în situația specială în care trebuie să ne gândim și la postul de atacant”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Radio Dinamo 1948.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

13:39

FotoVizita de care au avut parte, după antrenamentul oficial, jucătorii naţionalei şi selecţionerul Mircea Lucescu!

12:32

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al „câinilor!

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și