Închide meniul
Foto

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2024, 10:45

Reclamă
Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei!

Angel Di Maria, cu lacrimi în ochi la retragerea din naţionala Argentinei / Profimedia Images

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Di Maria (36 de ani) şi-a luat rămas-bun de la fanii argentinieni după meciul Argentina – Chile 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Di Maria nu a evoluat în această partidă, dar a fost aplaudat la scenă deschisă după meci. Messi, care este accidentat, nu a putut evolua în meciul cu Chile, dar i-a transmis un mesaj emoţionant lui Di Maria.

Angel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi

Mesajul a fost proiectat pe ecrane. Di Maria nu şi-a putut stăpâni lacrimile. Şi soţia lui a plâns la retragerea lui Di Maria din naţionala Argentinei.

Sper să te bucuri foarte mult de această seară, alături de familie și cei dragi. Am spus înainte tot ce era de spus. Am împărtășit multe momente, cine credea că se va termina așa? O să ne lipsești mult. Ne vedem curând”, i-a transmis Leo Messi lui Angel Di Maria.

Am trăit clipe atât de dificile, dar am ajuns să mă bucur de atâtea momente. Pentru colegii tineri, pentru cei mai în vârstă, pentru cei care mi-au oferit șansa de a câștiga totul, vă mulțumesc că plec într-un asemenea mod.

Reclamă
Reclamă

Acum sunt doar un alt suporter. Voi fi în tribune, voi fi la Copa America, voi fi la Cupa Mondială”, a declarat Angel Di Maria la retragerea lui din naţionala Argentinei.

Angel Di Maria poate fi văzut în continuare în Liga Portugal, competiţie transmisă în AntenaPLAY. Benfica e pe locul 7 după 4 meciuri disputate, cu 7 puncte. Lider e Sporting, care are maximum de puncte după 4 etape.

OFICIAL | Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Oficialii de pe „Da Luz” au făcut anunțul

Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Campionul mondial din 2022 va rămâne, pentru încă un sezon, în Liga Portugal!

Reclamă

Oficialii lui Benfica au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu echipa, până în anul 2025.

„Încă un an cu vulturul pe piept!”, au notat lusitanii.

În stagiunea precedentă fostul jucător al lui Real Madrid a avut evoluţii spectaculoase, prin care şi-a trecut în cont 9 goluri şi 11 pase decisive, în Liga Portugal. Di Maria a fost aproape de plecarea de la Benfica în această perioadă de mercato, la Rosario Central, clubul care l-a lansat în lumea fotbalului.

Totuși, mutarea nu s-a mai materializat după ce familia superstarului a fost amenințată. Un grup de infractori i-au trimis surorii lui Di Maria un cap de porc, străpuns de un glonț, alături de un mesaj: transferul la Rosario nu trebuie să se materializeze, pentru ca familia să nu ajungă la fel ca animalul, notează presa britanică.

Astfel, campionul mondial din 2022 a renunțat la ideea unui transfer în Argentina și a decis să rămână în Europa.

Angel Di Maria, reacție emoționantă după ce a jucat ultimul meci la națională

Angel Di Maria a oferit o reacție emoționantă, după ce a jucat ultimul meci la națională, chiar în finala Copa America, câștigată de Argentina în fața Columbiei. Acesta și-a ajutat naționala să triumfe în marea finală, câștigată cu 1-0, grație unui gol marcat în prelungiri.

Argentina și-a apărat trofeul, după ce a cucerit din nou Copa America. Finala nu a fost lipsită de incidente, după ce a avut un start întârziat cu mai bine de o oră.

Am visat să mă retrag astfel, am foarte multe sentimente frumoase. Sunt veşnic recunoscător acestei generaţii care m-a făcut să realizez ceea ce căutam atât de mult. Ce poate fi mai bun decât să termini aşa? Nu este uşor să ajungi într-o finală şi să o câştigi. Ştiu, pentru că am mai trăit asta şi cu altă ocazie. Acum, aşa trebuia să se întâmple”, a spus Di Maria după victoria echipei sale, conform agerpres.ro.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și