Închide meniul

„Am visat să mă retrag așa!” Angel Di Maria, reacție emoționantă după ce a jucat ultimul meci la națională

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2024, 15:31

Reclamă
Am visat să mă retrag așa!” Angel Di Maria, reacție emoționantă după ce a jucat ultimul meci la națională

Angel Di Maria, reacție emoționantă după ce a jucat ultimul meci la națională

Angel Di Maria, cu trofeul Copa America/ Profimedia

Angel Di Maria a oferit o reacție emoționantă, după ce a jucat ultimul meci la națională, chiar în finala Copa America, câștigată de Argentina în fața Columbiei. Acesta și-a ajutat naționala să triumfe în marea finală, câștigată cu 1-0, grație unui gol marcat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina și-a apărat trofeul, după ce a cucerit din nou Copa America. Finala nu a fost lipsită de incidente, după ce a avut un start întârziat cu mai bine de o oră.

Angel Di Maria, reacție emoționantă după ce a jucat ultimul meci la națională

Am visat să mă retrag astfel, am foarte multe sentimente frumoase. Sunt veşnic recunoscător acestei generaţii care m-a făcut să realizez ceea ce căutam atât de mult. Ce poate fi mai bun decât să termini aşa? Nu este uşor să ajungi într-o finală şi să o câştigi. Ştiu, pentru că am mai trăit asta şi cu altă ocazie. Acum, aşa trebuia să se întâmple„, a spus Di Maria după victoria echipei sale, conform agerpres.ro.

Extrema argentiniană a publicat ulterior pe contul său de Instagram imagini cu familia sa, în jurul trofeului, şi cu legenda: „Dublu câştigător al Copa America! Ce frumos să fii argentinian. Vamos Argentina!„.

Angel Di Maria (36 ani) a marcat 31 de goluri în 145 de meciuri disputate în selecţionata Argentinei, alături de care a câştigat Copa America în 2021 şi 2024, precum şi Cupa Mondială 2022, în Qatar.

Reclamă
Reclamă 4

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica şi va juca încă un an în Liga Portugal

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica pentru încă un sezon. Cele două părţi au ajuns joi la un numitor comun, iar starul argentinian va mai evolua un an în Liga Portugal, competiţie transmisă live în AntenaPLAY.

Benfica a fost cea care a insistat ca jucătorul de 36 de ani cotat la 3 milioane de euro să mai rămână un sezon alături de echipa cu care a câştigat trei trofee în carieră, printre care şi un titlu.

Decizia „vulturilor” a venit după ce stagiunea precedentă fostul jucător al lui Real Madrid a avut evoluţii spectaculoase, prin care şi-a trecut în cont 9 goluri şi 11 pase decisive, în Liga Portugal.

Reclamă

Pe de altă parte, Di Maria va renunţa la echipa naţională de săptămâna viitoare. Selecționata antrenată de Lionel Scaloni s-a calificat în finala Copei America, iar partida contra Columbiei va fi ultima pentru prima reprezentativă pentru Di Maria.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și