Închide meniul
UPDATE

Dosar penal pentru Ionel Ganea! E acuzat că a agresat o persoană! Anunţul Poliţiei după conflictul incredibil

Publicat: 6 septembrie 2024, 11:10

Reclamă
Dosar penal pentru Ionel Ganea! E acuzat că a agresat o persoană! Anunţul Poliţiei după conflictul incredibil

Dosar penal pentru Ionel Ganea! E acuzat că a agresat o persoană! Anunţul Poliţiei

Ionel Ganea / Hepta

Dosar penal pentru Ionel Ganea! Fostul atacant al naţionalei este acuzat că a agresat fizic o persoană! Motivul conflictului este reprezentat de mutarea unui gard.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poliţia Voluntari a transmis un comunicat despre conflictul în care a fost implicat Ionel Ganea. Reprezentanţii Poliţiei Voluntari au precizat că Ionel Ganea este cercetat pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Totodată, au subliniat că agenţii sosiţi la locul incidentului au emis un ordin de protecţie împotriva lui Ganea, pe o durată de 5 zile.

Dosar penal pentru Ionel Ganea! E acuzat că a agresat o persoană! Anunţul Poliţiei după conflictul incredibil

Update 11:50: Comunicatul Poliţiei Voluntari în urma incidentului în care a fost implicat Ionel Ganea:

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la faptul că unui bărbat în vârstă de 51 de ani i-a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru că a agresat fizic un vecin, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

În temeiul unei sesizări formulată în data de 04 septembrie a.c., prin apel 112, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziționat pe drumul de servitute către unul dintre imobile.

Reclamă
Reclamă

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existența unui risc iminent, context în care, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, împotriva bărbatului de 51 de ani.

În cauză, polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliţia Voluntari.

Potrivit Codului Penal, infracţiunea de lovire sau alte violenţe se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Reclamă

Ionel Ganea, implicat anul trecut într-un alt scandal de proporţii!

Ionel Ganea a fost implicat anul trecut într-un scandal de proporţii cu oamenii legii, la meciul România – Irlanda de Nord 1-1.

„Ganezul” nu a oprit la semnalele poliţiei, aşa că s-a ales cu o amendă şi cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de 30 de zile.

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arăta în comunicatul Brigăzii Rutiere.

 

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și