Închide meniul
Foto

Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti. „Ganezul” a rămas fără permis

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 23:22

Scandal uriaş la Arena Naţională! Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşină de poliţişti. „Ganezul” a rămas fără permis

Ionel Ganea ridicat de poliţie de la ARena Naţională

Captură AntenaSport

Scandal uriaş la Arena Naţională cu Ionel Ganea în prim plan! Acesta a fost „săltat” de poliţie şi scos de maşină personală. Scene halucinante înainte România – Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a provocat un scandal uriaş la Arena Naţională. Fostul internaţional r0mân nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost scos cu forţa din maşină.

Scandal uriaş la Arena Naţională cu Ionel Ganea

Update 23:00: În urma scandalului provocat la Arena Naţională, Ionel Ganea a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 30 de zile. Mai mult, acesta a fost amendat.

“La data de 22 martie a.c., în jurul orei 21:00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în proximitatea stadionului Naţional Arena pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă rutieră precum şi fluidizarea traficului rutier, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. Conducătorul autovehicului nu a respectat semnalele poliţistului rutier continuându-şi deplasarea.

În acest context, iniţial, poliţiştii i-au solicitat prin intermediul staţiei de amplificare să oprească, iar ulterior, pentru că nu s-a conformat, au procedat la blocarea autovehicului, extragerea conducătorului şi conducerea acestuia la sediul Brigăzii Rutiere, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Reclamă

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatura din dotare, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ, se menţionează în comunicat.

Brigada Rutieră a precizat că persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare 2650 de lei, pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare, fiind dispusă totodată şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile„, a anunţat Poliţia.

Fostul internaţional Ionel Ganea a fost urcat într-o maşină a Poliţiei, cu câteva zeci de minute înaintea meciului amical al naţionalei României cu Irlanda de Nord.

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 22:45 După ce a fost dus de poliţişti la Secţia 9 de Poliţie, aflată lângă Arena Naţională, Ionel Ganea s-a întors pe stadion pentru a urmări meciul naţionalei

Ganea a vrut să ajungă cu maşina într-o zonă în care nu avea acces. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la forţă pentru a-l scoate din maşina personală. Ganea a fost băgat în maşina de poliţie şi dus la secţie. Totul a pornit după ce Ganea a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor pentru controlul de rutină.

Vezi imagini halucinante cu Ionel Ganea

Soţia lui Ionel Ganea a oferit o primă reacţie după scenele halucinante de la Arena Naţională.

Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident.

Reacţia lui Ionel Ganea după ce România şi-a aflat adversarele la EURO 2024

Reacţia lui Ionel Ganea după ce România şi-a aflat adversarele la EURO 2024 nu s-a lăsat aşteptată. „Ganezu”, care a adus singura victorie a României la un Campionat European, cea cu Anglia de la EURO 2000, e de părere că avem o şansă bună să ne calificăm din grupe.

E o grupă accesibilă. Eu zic că putem ieşi din ea, avem şanse, totul depinde numai de noi.

Reclamă

A fost noroc la tragerea la sorţi. E o grupă foarte bună (n.r.: pentru noi)”, a declarat Ionel Ganea în exclusivitate pentru AntenaSport după ce România şi-a aflat adversarele de la EURO 2024.

„Ganezu” a evitat să se pronunţe în privinţa unui posibil erou al „tricolorilor”, aşa cum a fost el cu Anglia la EURO 2000. Ganea a transformat penalty-ul decisiv în minutul 89, România obţinând şi calificarea din grupe, în sferturile de finală. În sferturi naţionala avea să dea de Italia, care ne-a învins cu 2-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și