Închide meniul
Foto

Cine e şi cum arată soţia lui Ionel Ganea. Bărbatul şi-ar fi bătut un vecin şi s-a ales cu dosar penal

Publicat: 6 septembrie 2024, 16:45

Reclamă
Cine e şi cum arată soţia lui Ionel Ganea. Bărbatul şi-ar fi bătut un vecin şi s-a ales cu dosar penal

Cine e şi cum arată soţia lui Ionel Ganea. Bărbatul şi-ar fi bătut un vecin şi s-a ales cu dosar penal

Colaj Youtube

Cine e şi cum arată soţia lui Ionel Ganea. Fostul internaţional român este în centrul unui scandal uriaş, după ce a fost acuzat că şi-ar fi bătut un vecin şi s-a ales cu dosar penal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a divorţat de Dana, prima soţie, în 2020. La scurt timp, fostul atacant al României a început o frumoasă poveste de dragoste cu Monica, un medic stomatolog din Făgăraş. Spre deosebire de Ionel Ganea, Monica este o persoană extrem de discretă în spaţiul public. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI IONEL GANEA)

Cine e şi cum arată soţia lui Ionel Ganea

Monica Ganea a avut totuşi o intervenţie publică în primăvara acestui an, atunci când Ionel Ganea a fost implicat într-un scandal uriaş la Arena Naţională. Înaintea partidei dintre România şi Irlanda de Nord, Ionel Ganea a intrat în conflict cu câţiva poliţişti, pe motiv că nu ar fi avut acces prin respectiva parcare.

După ce a trecut pe lângă poliţişti, fostul internaţional s-a dat jos la un moment dat din maşină, iar mai mulţi oameni ai legii au intervenit şi l-au băgat în maşina poliţiei, totul în timp ce soţia sa filma scenele incredibile. „Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos».

Domnul ăla s-a agitat şi aţi văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-au zis să oprească şi i-au zis «vorbim după ce ieşi». I-au spus să tragă pe dreapta ca să îi ia permisul sau ceva de genul. Şi el i-a zis «pentru ce să-mi iei permisul, nu făcusem nimic, absolut nimic». Am filmat tot. Am filmat conversaţia de la început”, a declarat atunci soţia lui Ionel Ganea.

Reclamă
Reclamă

Reacţia lui Ionel Ganea după conflictul în urma căruia s-a ales cu dosar penal

A apărut reacţia lui Ionel Ganea după conflictul în urma căruia s-a ales cu dosar penal! Fostul atacant al naţionalei se apără, susţinând că nu l-ar fi agresat fizic pe vecin. Ionel Ganea susţine că a făcut şi el sesizare la Poliţie fiindcă vecinul l-ar filma în casă. Totodată, „Ganezul” susţine că acesta i-ar fi obstrucţionat accesul la proprietat

Am închiriat o casă acolo, deci răspunderea e a chiriașului. Domnul respectiv filmează în curtea mea, în casa mea, se ia de toată lumea pe stradă. Mă refer la vecinul de acolo. Minte lumea pe acolo, a închis drumul abuziv, mi-a obstrucționat accesul la proprietate fără acordul meu sau al Primăriei. Filmează zi de zi în curtea mea, în casa mea.

Am făcut sesizare la Poliție. Stă și se uită pe camere în casă și iese în curte când vă apropiați, se ia de dumneavoastră, întreabă unde mergeți, de parcă ar fi drum privat.

Reclamă

Acolo e o cale de acces, în urma convenției din 2002 între foștii și actualii proprietari. Am avut doar o altercație verbală, m-a jignit, era soția de față, era multă lume”, a declarat Ionel Ganea pentru digi24.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat. Echipa de start

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

20:19

Sabrina Voinea a luat decizia finală, după ce Camelia Voinea anunţase retragerea din gimnastică. Anunţul făcut de Federaţie

20:10

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Montreux

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și