Închide meniul

Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20! Lovitură pentru Dinamo! Cât va lipsi jucătorul

Alex Ioniță Publicat: 6 septembrie 2024, 17:39

Reclamă
Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20! Lovitură pentru Dinamo! Cât va lipsi jucătorul

Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20!

Profimedia

Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20! Mijlocaşul lui Dinamo a părăsit cantonamentul tricolorilor şi va reveni la echipa de club, după meciul cu Germania U20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala U20 a României a fost învinsă cu scorul de 2-3, de Germania, joi, în Elite League U20.

Antonio Bordușanu s-a accidentat la echipa națională U20!

Borduşanu s-a accidentat, motiv pentru care, în minutul 61, selecţionerul Costin Curelea a fost nevoit să-l schimbe. Ulterior, fotbalistul a primit un tratament recomandat de către doctorul lotului U20, notează news.ro.

Potrivit informațiilor oferite de RadioDinamo, Bordușanu a suferit o lovitură la mușchiul drept al piciorului și va reveni la antrenamentele echipei lui Zeljko Kopic în două săptămâni.

Antonio Bordușanu a început 2 partide ca titular pentru Dinamo, în actualul sezon de Liga 1: cu Poli Iași și cu U Cluj. De asemenea, jucătorul a mai fost utilizat de Zeljko Kopic, pentru câteva mintute și în duelurile cu Petrolul, Sepsi și Buzău.

Reclamă
Reclamă

Selecţionata U20 va înfrunta în următorul meci Anglia, pe data de 10 septembrie, pe stadionul „Edgeley Park” din Stockport.

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo

Dinamo a realizat două transferuri dintr-un „foc”. „Câinii” au anunțat faptul că s-au înțeles cu Academia Ikon Allah Footbal pentru jucătorii Hussaini Sanusi și Believe Maapia Peter.

Ambii jucători, în vârstă de 18 ani, vor fi cedați sub formă de împrumut la AFC Câmpulung Muscel, formație din Liga a 2-a, începând din acest sezon.

Reclamă

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi (18) și Believe Maapia Peter (18).

Cei doi jucători au fost selectați de reprezentanții departamentului de scouting în cadrul turneului organizat în Abuja, Nigeria, la fel ca Ahmed Bala Ahmed, împrumutat la CS Tunari.

Hussaini Sanusi este mijlocaș de bandă, cu un fizic foarte bun și capacitatea de a scoate ușor adversarul din joc, în timp ce Believe Maapia Peter evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, unde precizia paselor și forța de pătrundere sunt necesare.

Cei doi vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022 (Liga a II-a) în acest sezon competițional, sub formă de împrumut”, a anunțat Dinamo, pe Facebook.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:33

EXCLUSIV„Nu mai au scuze!” Gică Popescu, mesaj direct pentru jucătorii naționalei înainte de Kosovo – România

21:25

România U21 – Muntenegru U21 1-0. Tricolorii lui Daniel Pancu, pas important spre EURO U21 din 2025

20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

LIVE VIDEOKosovo – România 0-0 e ACUM în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Naţionala lui Mircea Lucescu începe drumul spre World Cup

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid 6 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi
Citește și