Închide meniul

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al „câinilor!

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 12:32

Reclamă
Două transferuri dintr-un foc” realizate de Dinamo! Anunțul oficial al câinilor!

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo

Fanii lui Dinamo, în timpul unui derby cu FCSB / Profimedia Images

Dinamo a realizat două transferuri dintr-un „foc”. „Câinii” au anunțat faptul că s-au înțeles cu Academia Ikon Allah Footbal pentru jucătorii Hussaini Sanusi și Believe Maapia Peter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii jucători, în vârstă de 18 ani, vor fi cedați sub formă de împrumut la AFC Câmpulung Muscel, formație din Liga a 2-a, începând din acest sezon.

Două transferuri dintr-un „foc” realizate de Dinamo

„Clubul Dinamo 1948 București și Academia Ikon Allah Football au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorilor Hussaini Sanusi (18) și Believe Maapia Peter (18).

Cei doi jucători au fost selectați de reprezentanții departamentului de scouting în cadrul turneului organizat în Abuja, Nigeria, la fel ca Ahmed Bala Ahmed, împrumutat la CS Tunari.

Hussaini Sanusi este mijlocaș de bandă, cu un fizic foarte bun și capacitatea de a scoate ușor adversarul din joc, în timp ce Believe Maapia Peter evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, unde precizia paselor și forța de pătrundere sunt necesare.

Reclamă
Reclamă

Cei doi vor îmbrăca tricoul celor de la AFC Câmpulung Muscel 2022 (Liga a II-a) în acest sezon competițional, sub formă de împrumut”, a anunțat Dinamo, pe Facebook.

Zeljko Kopic, anunț important pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a făcut un anunț important pentru fanii lui Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” a oferit detalii despre jucătorii accidentați, Dennis Politic, Petru Neagu și Hakim Abdallah.

Zeljko Kopic le-a dat o veste bună fanilor lui Dinamo, mărturisind că Dennis Politic e pe cale să revină la antrenamentele echipei, după accidentarea suferită în meciul cu Poli Iași. În același meci „s-a rupt” și Petru Neagu, care de asemenea este așteptat la antrenamente.

Reclamă

Pe Dennis și Petru cred că îi vom avea la antrenamente curând. Nu va dura foarte mult. Hakim a avut o situație cu ghinion, trebuie să vedem tot procesul de recuperare, cum va merge, dar sigur va dura în jur de o lună.

E dificil să explicăm, dar sunt chestii care se întâmplă în fotbal. Hakim era într-o formă bună, juca bine”, a declarat Zeljko Kopic, la Radio Dinamo 1948.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

13:55

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

13:54

Medalie pentru Alexandru Bologa la Jocurile Paralimpice! Românul s-a calificat în finală la categoria -73 kg J1!

13:41

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și