Închide meniul

„A costat-o 41 de ani!” Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile despre soţia sa: „Am trimis-o singură, eu nu puteam să vin!”

Publicat: 6 septembrie 2024, 17:45

Reclamă
„A costat-o 41 de ani! Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile despre soţia sa: „Am trimis-o singură, eu nu puteam să vin!

Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile despre soţia sa

Hepta

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre soţia sa şi despre modul în care a cunoscut-o. Giovanni Becali şi-a cunoscut soţia într-o bancă şi a oferit şi detalii picante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni Becali a spus că nu i-a dezvăluit soţiei sale, Stella, adevărata sa identitate de la prima întâlnire. Mai mult, Giovanni Becali şi-a adus aminte de dialogul savuros pe care l-a avut cu tatăl său în momentul în care acesta a aflat că fiul său are o relaţie cu o femeie de origine columbiană.

Giovanni Becali a mai spus că soţia sa a studiat la Sorbona, una dintre cele mai prestigioase Universităţi din lume.

Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile despre soţia sa

„Nevastă-mea a studiat la Paris, la Sorbona, a avut tată pilot. Ea nu era obişnuită cu stilul machidonesc. În 1995 s-a născut prima fată a mea, în 1984 am trimis-o pentru prima dată în România. Pe nevastă-mea am trimis-o singură în ţară, eu nu puteam să vin.

Tata credea că este negresă, dar i-am zis că e creolă nevasta mea. Pe nevastă-mea am cunoscut-o într-o bancă. De atunci sunt eu Giovanni. Am băut o cafea cu ea, a costat-o 41 de ani. I-am spus de fapt cine sunt dimineaţă, a doua zi, după ce am făcut dragoste. A terminat facultatea, dar nu a lucrat o zi, a făcut şcoală ca proasta, mi-a făcut trei fete„, a spus Giovanni Becali într-un podcast.

Reclamă
Reclamă

Giovanni Becali, dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina: „Ţineam cu Valentina”!

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri fabuloase despre triunghiul amoros al lui Cristi Borcea cu Valentina şi Alina. Cunoscutul agent de jucători a mărturisit că el şi Victor Becali îi cedau lui Borcea din minutele lor, în timp ce se aflau în detenţie, pentru a putea vorbi cu cele două.

Giovanni Becali a spus că el ţinea cu Valentina Pelinel, în timp ce fratele lui, Victor Becali, o susţinea pe Alina Vidican. „Am avut telenovela cu fosta soție și cu Valentina. Nașul Alinei era Gigi (n.r.: Gigi Becali). Cu cine țineam eu, cu Valentina, Victor – cu Alina, îi dădeam din telefoanele noastre, din minutele noastre să vorbească. E un prieten adevărat, pe cuvânt, eu țin la el”, a dezvăluit Gigi Becali pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea se află la cel de al treilea mariaj. A fost căsătorit cu Mihaela, apoi cu Alina Vidican, iar acum e însurat cu Valentina Pelinel. La nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican naş a fost Gigi Becali.

Reclamă

Cristi Borcea s-a căsătorit în 2018 cu Valentina Pelinel. Împreună cu aceasta milionarul român are trei copii, fiul Milan şi fetele gemene Indira şi Rania.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

România U21 – Muntenegru U21 1-0. Tricolorii lui Daniel Pancu, pas important spre EURO U21 din 2025

20:41

Câți bani poate câștiga România în Nations League! UEFA a pus pe masă o sumă importantă! FRF își poate umple conturile

20:32

EXCLUSIVRăzvan Marin, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România (21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 și în AntenaPLAY): „Trebuie să dăm totul”

20:30

UPDATEKosovo – România LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat. Echipele de start

20:28

VideoMircea Lucescu, la sosirea la stadion înainte de Kosovo – România: „Un singur lucru le-am cerut jucătorilor!”

20:19

Sabrina Voinea a luat decizia finală, după ce Camelia Voinea anunţase retragerea din gimnastică. Anunţul făcut de Federaţie

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 FotoAngel Di Maria s-a retras în lacrimi de la naţionala Argentinei! Mesajul emoţionant al lui Leo Messi 6 Dan Şucu dă două lovituri pe piaţa transferurilor, după ce Gigi Becali i l-a „suflat” pe Bîrligea. Jucătorii aşteptaţi la Rapid
Citește și