Închide meniul
Foto

Românul care a fost declarat mort, dar a supravieţuit! A suferit 10 stopuri cardiace, dar şi-a revenit miraculos!

Publicat: 8 septembrie 2024, 8:56

Reclamă
Românul care a fost declarat mort, dar a supravieţuit! A suferit 10 stopuri cardiace, dar şi-a revenit miraculos!

Românul care a fost declarat mort, dar a supravieţuit!

Mihai Burian s-a cununat civil, recent, cu aleasa inimii lui / Facebook

Românul care a fost declarat mort, dar a supravieţuit este fostul luptător MMA Mihai Gabriel Burian. În urma unui accident rutier teribil, Mihai Gabriel Burian a suferit 10 stopuri cardiace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miraculos, inima lui a început să bată din nou după 40 de minute. Cazul lui este studiat la facultăţile de medicină.

Românul care a fost declarat mort, dar a supravieţuit! A suferit 10 stopuri cardiace, dar şi-a revenit miraculos!

În 2018 Mihai Gabriel Burian a fost implicat într-un cumplit accident rutier. O persoană, care se afla în maşină cu acesta, a murit pe loc.

Medicii de la spitalul din Târgu Mureș nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire nici lui Mihai Burian. Din fericire, el a reuşit să îşi revină miraculos.

În urma accidentului rutier, Mihai Burian a stat timp de trei luni în comă şi a avut nevoie de alte trei luni pentru a se recupera. Mama lui a fost lângă el şi l-a ajutat să înveţe din nou cum să meargă, să vorbească şi să mănânce.

Reclamă
Reclamă

În luna august a acestui an, fostul luptător MMA Mihai Burian s-a cununat civil cu aleasa inimii lui. În trecut el luptase în ring cu Cătălin Moroşanu. Moroşanu a aflat de cazul lui şi s-a implicat în a-l ajuta. Cunoscutul luptător i-a oferit o centură onorifică lui Mihai Burian, alături de un cec de 3.000 de euro.

Mihai Gabriel Burian e în culmea fericirii după ce s-a căsătorit!

Mihai Gabriel Burian este foarte fericit după ce s-a cununat civil cu iubita lui. Pe pagina sa de Facebook, Mihai Burian a postat poze de la fericitul eveniment. Totodată, el îi face constant declaraţii de dragoste soţiei sale.

Un capitol nou. Te iubesc!”, a transmis el pe Facebook, postând imagini de la petrecerea de nuntă. Mihai a anunţat relaţia în iunie, iar în august deja erau cununaţi civil.

Reclamă

Aceea de acolo este soția mea, femeia pe care am ales-o să îmi fie parteneră în viața asta lunga, singura pe care o vreau lângă mine.

Nu există concurență cu alte femei pentru că o vreau doar pe ea și atât și nimeni altcineva nu îi poate lua locul.

Chiar și după naștere sau în diminețile cu riduri pe față și părul ciufulit, eu voi continua să o iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece și să fiu mândru că sunt soțul ei ❤️”, a mai transmis Mihai Burian pe contul său.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

14:45

Denis Haruț semnează cu Sepsi! Laszlo Dioszegi, contract de senzație pentru jucătorul lăsat să plece liber de Gigi Becali

14:02

Ilie Dumitrescu are încredere în tricolorii lui Mircea Lucescu! Mesaj superb, înainte de România – Lituania: „Vom câștiga!”

13:38

Mircea Lucescu, mesaj tranşant despre Ianis Hagi: „Are un handicap enorm faţă de ceilalţi”

13:20

„Alte echipe s-au descurcat fără Edi!” Giedrius Arlauskis, mesaj direct pentru FRF! Ce a spus despre Mircea Lucescu

13:11

„Să ne aşteptăm la schimbări în primul 11?” Răspunsul lui Mircea Lucescu, înainte de România – Lituania

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 5 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și