Închide meniul
Foto

Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”

Reclamă

Publicat: 21 septembrie 2023, 17:36

Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”

Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere

Cătălin Moroşanu / Instagram Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere. Fostul luptător profesionist de kickboxing a dezvăluit că încă are dureri mari după anii în care s-a luptat în ring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moroşanu a spus că în perioada în care era în activitate trebuia să mascheze durerile pe care le resimţea.

Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”

(n.r: Dimineața, când te dai jos din pat, nu te dor toate, de la atâtea lovituri încasate?) Normal că te resimți, mă dor toate. Dar noi nu arătăm asta niciodată. Trebuie să fim supereroii ăia pe care toată lumea îi vede pe stradă. În sinea mea, suport foarte multă durere, asta e viața de sportiv, sau cel puțin sport de contact. E foarte greu!

Low kick-ul, dar și în zona ficatului, e foarte dureroasă. Lovitura în cap, de exemplu, aia nu doare, ai amețit, te trezești amețit. Dar celelalte dor foarte tare”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru cancan.ro.

Moroşanu a mărturisit că îşi lua o figură de dur la cântarul oficial pentru a-l intimida pe adversar. El consideră că dacă reuşeşti să îţi intimidezi adversarul din ring, în proporţie de 20% ai câştigat lupta. „Trebuie să mă uit urât la tine, trebuie să te intimidez, să îți arăt că sunt mai puternic. Eu sunt alfa și am să te înving și o să fiu campion!”, a mai afirmat Cătălin Moroşanu pentru sursa citată.

Reclamă

Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”

S-a aflat prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu, din cauza unor vietnamezi. Fostul luptător român ajunsese în pragul disperării, dar a reuşit în cele din urmă să îşi rezolve problemele. După un an, când îşi pierduse orice speranţă, Moroşanu a făcut anunţul aşteptat de fanii lui.

„Moartea din Carpaţi” rămăsese fără contul său de Facebook, acolo unde are 870.000 de urmăritori. Prin intermediul reţelelor sociale, Moroşanu obţinea venituri importante din publicitate. A fost însă victima unor hackeri din Vietnam.

Chiar dacă a apelat la mai mulţi specialişti din România, în încercarea de a intra din nou în posesia contului său de Facebook, „salvarea” a venit de la un prieten pakistanez.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a fost spart contul de Facebook de către niște vietnamezi și abia după un an mi l-am recuperat. Eu n-am mai avut nici măcar o speranță să pot să-l recuperez, am căutat tot felul de oameni în România, tot felul de atotștiutori, dar nici unul nu m-a ajutat. În cele din urmă am găsit un prieten, un pakistanez, și pakistanezul ăla mi-a recuperat contul de Facebook”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru spynews.ro.

Fostul campion din ring le-a transmis fanilor să fie foarte atenţi pentru că pot fi oricând victima hackerilor. El a pierdut sume uriaşe de bani în anul în care nu a avut acces la principalul său cont de pe reţelele sociale.

„Nu vă jucaţi cu social media”

Deci nu vă jucați cu social media, mai bine vă băgați autentificare în doi pași, ca să fiți siguri că nu vă este spart contul, pentru că e o muncă de ani de zile și trebuie să existe și social media, pentru că social media este important în zilele noastre.

Nu mai știu câți bani am pierdut, habar nu am, pentru că Facebook-ul, TikTok-ul și Instagram-ul sunt cele mai importante pentru contractele de promovare”, a mai transmis Moroşanu.

Pentru mine este o tragedie”, spunea Cătălin Moroşanu în urmă cu câteva luni, când îşi luase gândul că şi-ar mai putea rezolva problemele. Ajunsese să îşi deschidă un nou cont şi să o ia de la zero.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și