Închide meniul
Foto

Răzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui!

Publicat: 8 septembrie 2024, 11:19

Reclamă
Răzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui!

Răzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui!

Răzvan Lucescu şi cadoul pentru micuţul fan al lui PAOK / Site oficial PAOK

Răzvan Lucescu şi PAOK au făcut un gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giannakis a fost sărbătorit, cu ocazia zilei sale de naştere, de către jucătorii lui PAOK şi de antrenorul campioanei Greciei, Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui!

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, s-a oferit să îi plătească micuţului Giannakis o operaţie în Statele Unite, în urma căreia copilul ar trebui să înceapă să meargă. El se află în scaun cu rotile.

Jucătorii i-au făcut cadou o cruce pentru a-l însoți pe Giannakis în călătoriă, în timp ce Răzvan Lucescu i-a dăruit câteva din hainele pe care le-a purtat la meciurile din sezonul trecut: jacheta, mănușile și șapca lui, cu semnătură.

Atmosfera a fost plină de bucurie, precum și de emoție, Giannakis plecând în această călătorie importantă cu cele mai bune urări din partea echipei”, relatează PAOK, pe site-ul oficial.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Lucescu şi PAOK pot fi urmăriţi exclusiv în AntenaPLAY

Răzvan Lucescu şi echipa lui, PAOK, pot fi urmăriţi în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

După 3 etape disputate în acest sezon, PAOK are maximum de puncte. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu e pe locul 2 în campionatul Greciei, fiind devansată la golaveraj de Olympiacos.

Atât pe PAOK, cât şi pe Olympiacos FCSB le va întâlni în Europa League. Cu PAOK campioana României va juca în deplasare, în timp ce pe Olympiacos FCSB o va întâlni pe teren propriu.

Reclamă

Răzvan Lucescu şi PAOK luptă pentru a-şi păstra titlul de campioană a Greciei, cucerit sezonul trecut. Lucescu mai are un titlu de campion în Grecia, obţinut tot cu PAOK. Totodată, Răzvan Lucescu a câştigat de două ori şi Cupa Greciei, tot cu PAOK.

Răzvan Lucescu a fost, pentru puţin timp, în România în timpul pauzei competiţionale de pe perioada meciurilor între naţionale. Fiul lui Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă privind arbitrajele de care are parte PAOK în campionatul Greciei.

În meciul Atromitos – PAOK, care a fost exclusiv în AntenaPLAY, echipei lui Răzvan Lucescu i s-a anulat un gol. PAOK a câştigat dramatic partida, cu un gol marcat în minutul 90.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:20

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și