Închide meniul

„Au fost câteva zile nebune!” Jessica Pegula, mesaj după finala pierdută de la US Open! Ce a spus despre meciul cu Sabalenka

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2024, 11:10

Reclamă
„Au fost câteva zile nebune! Jessica Pegula, mesaj după finala pierdută de la US Open! Ce a spus despre meciul cu Sabalenka

Jessica Pegula, mesaj după finala pierdută de la US Open!

Profimedia

Jessica Pegula a transmis un mesaj după finala pierdută de la US Open! „Au fost câteva zile destul de nebune”, a declarat jucătoarea americană de tenis, învinsă de belarusa Arina Sabalenka, cu 7-5, 7-5, în finala de sâmbătă de la Flushing Meadows, scrie L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ea a jucat un tenis bun, iar eu nu am reuşit să-mi menţin nivelul. Felicitări pentru ea. În unele momente foarte importante, chiar a jucat un tenis foarte bun. Cred că odată ce mă voi relaxa puţin, voi fi puţin mai mândră că am reuşit toate astea. Au fost câteva zile destul de nebune, aşa că mă voi relaxa mai întâi şi apoi mă voi gândi la ceea ce tocmai am realizat”, a spus Jessica Pegula, care nu trecuse până acum de sferturi de finală la turneele de Mare Şlem.

Jessica Pegula, mesaj după finala pierdută de la US Open!

„Nu cred că joc mult mai bine decât anul trecut sau anii precedenţi. Chiar am impresia că sunt momente când am jucat mai bine. Dar sunt sigură că deplasările mele şi serviciul s-au îmbunătăţit. Există anumite aspecte ale jocului meu care se prezintă deci mai bine, chiar dacă am servit mai bine în alte meciuri ale turneului decât am făcut-o astăzi.

În general, nu mai am suişuri şi coborâşuri de-a lungul săptămânilor şi meciurilor. Deci chiar joc mai bine? Nu tocmai, dar faptul că fac anumite lucruri mai bine poate că dă această impresie. Este vorba doar de a lucra mai mult la acele lucruri mărunte care nu erau punctele mele forte şi în privinţa cărora n-am încetat să progresez”, a afirmat Pegula, care de luni va fi locul 3 mondial, notează agerpres.ro.

Pegula a trecut în sferturi de finală de poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, iar în semifinale a eliminat-o pe jucătoarea cehă Karolina Muchova.

Reclamă
Reclamă

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open!

Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! Jucătoarea din Belarus și-a adjudecat ultimul turneul de Grand Slam al anului după o finală spectaculoasă, în fața Jessicăi Pegula.

Numărul 2 WTA a câștigat întrecerea de la Flushing Meadows în două seturi, scor 7-5, 7-5. Duelul dintre Aryna Sabalenka a fost unul strâns, care a durat o oră și 54 de minute.

După victoria din finala cu Jessica Pegula, Aryna Sabalenka a rămas neînvinsă pe hard în turneele majore ale acestui an.

Reclamă

Pentru Aryna Sabalenka, titlul cucerit după finala cu Pegula este al 3-lea de Grand Slam al carierei. În trecut, jucătoarea din Belarus a mai câștigat de 2 ori Australian Open, în 2023 și 2024.

Jucătoarea din Belarus a devenit prima jucătoare, de la Kerber în anul 2016, care a câștigat Australian Open și US Open în același sezon competițional.

Totodată, numărul 2 WTA a ajuns la un bilanț de 27 de victorii și o singură înfrângere pe suprafață hard, singurul eșec fiind în fața lui Coco Gauf, în anul 2023, în finala de la Flushing Meadows.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:48

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

15:32

FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori”

15:18

Rapid, comunicat dur după scandalul de la naționala U19! FRF, acuzată direct: „L-au trimis singur cu avionul, fiind minor!”

15:18

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

14:46

Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da”

14:45

Denis Haruț semnează cu Sepsi! Laszlo Dioszegi, contract de senzație pentru jucătorul lăsat să plece liber de Gigi Becali

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 3 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 EXCLUSIVGică Popescu a spus motivul pentru care Mircea Lucescu l-a convocat pe Ianis Hagi la naţională: „Se pricepe foarte bine la asta”
Citește și