Închide meniul

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

Publicat: 8 septembrie 2024, 15:18

Reclamă
Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect!

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner

Jannik Sinner / Profimedia Images

Simona Halep a avut un mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner. Românca a comentat din nou ce s-a întâmplat cu liderul ATP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a punctat că nu a fost corect cum s-a procedat în cazul lui Sinner. Italianul nu a fost suspendat, după ce a fost depistat pozitiv cu o substanţă interzisă.

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „Nu a fost corect”!

Nu simt că s-a tratat diferit, chiar s-a tratat diferit, toată lumea a văzut. Nu am nimic cu el, cred că poate fi o contaminare, am trecut prin asta, știu cum e, dar modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect. Nici pentru mine, nici pentru cei care au mai trecut prin asta.

Sper în viitor să se judece la fel, indiferent că ești numărul 1 sau numărul 200, trebuie să fii tratat la fel. Mi-a dat multe sfaturi domnul Țiriac, a fost alături de mine mulți ani, îi mulțumesc. Și îi mulțumesc pentru turneele pe care le face. Eu acum vreo 17 ani am jucat turnee de 10.000 la București, am câștigat două dintre ele, m-au ajutat acele puncte și acea experiență

Pe cutia aceea nu scria că e vreo substanță interzisă. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi doresc să revin pe teren, acolo îmi e locul, nu știu cât, dar îmi doresc să revin”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă organizată cu ocazia turneului Ţiriac Foundation Trophy 2024.

Reclamă
Reclamă

Jannik Sinner face „curăţenie” după scandalul lui de dopaj! A încheiat colaborarea cu doi membri ai staff-ului său!

Jannik Sinner face „curăţenie” după scandalul lui de dopaj! Italianul a pus capăt colaborării cu fizioterapeutul şi preparatorul său fizic, după ce rezultatele pozitive ale testelor sale antidoping ar fi fost cauzate de cei doi bărbaţi, relatează Le Figaro.

Sinner a decis să se despartă de Giacomo Naldi şi Umberto Ferrara. Corriere dello Sport a confirmat această decizie, la fel şi Corriere della Sera.

Substanţa a intrat în organismul meu în urma contaminării de către un membru al echipei mele”, a explicat Sinner. Acesta şi-a aplicat pe mână un spray fără prescripţie medicală conţinând clostebol pentru a-şi trata o rană minoră. Câteva zile mai târziu, antrenorul lui Sinner, Darren Cahill, a dezvăluit identitatea acestei persoane într-un interviu acordat ESPN.

Reclamă

Fizioterapeutul său, Giacomo Naldi, fusese cel care folosise spray-ul fără prescripţie medicală pentru a-şi trata o rană minoră şi care primise produsul de la preparatorul fizic al lui Sinner, Umberto Ferrara.

Tânărul de 23 de ani a fost achitat de un tribunal independent. A fost o decizie care a stârnit controverse. „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”, a spus Lucas Pouille. „Nu cred că suntem cu toţii în aceeaşi barcă”, a adăugat el. O părere împărtăşită de Nick Kyrgios. „Reguli diferite pentru jucători diferiţi […] Singurul motiv pentru care i se permite să joace este pentru că aduce bani pentru ATP”, a susţinut australianul.

Jannik Sinner joacă în finala US Open duminică seara, de la ora 21:00, împotriva americanului Taylor Fritz. Turneul feminin de la US Open a fost câştigat de Aryna Sabalenka.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:15

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

17:12

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

17:11

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

16:42

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și