Închide meniul
EXCLUSIV

Răzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: „Am făcut un pas înainte”. Ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 19:39

Reclamă
Răzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: „Am făcut un pas înainte. Ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu

Răzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: "Am făcut un pas înainte"

Răzvan Marin, în timpul unui interviu / Antena Sport

Răzvan Marin este entuziasmat înaintea meciului cu Lituania. România a debutat cu dreptul în noua ediţie de Nations League. La primul meci cu Mircea Lucescu pe bancă, tricolorii s-au impus cu 3-0, într-un meci care a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre marcatorii din Kosovo s-a numărat şi Răzvan Marin. Jucătorul celor de la Cagliari a dezvăluit că jucătorii naţionalei României sunt plini de încredere după prestaţiile bune de la Campionatul European, dar şi după victoria cu Kosovo.

Răzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: „Am făcut un pas înainte”. Ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu

De asemenea, el a dezvăluit şi ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu după anunţul că va părăsi naţională, dar şi cum s-a simţit Mircea Lucescu după primul meci din noul mandat la echipa naţională:

„Încă e un pic de oboseală, ne-am simțit bine, un pic, după meci, dar știam că avem treabă de făcut și am mers la odihnă.

Ne dorim să câștigăm, mai ales că venim cu încredere după Campionatul European, după această victorie din Kosovo.

Reclamă
Reclamă

Din ce arătăm și ce am arătat în ultimele luni, cred că am făcut un pas înainte și trebuie să continuăm pe acest drum.

Am vorbit cu domnul Edi după ce s-a anunțat că nu va mai fi, ne-a transmis să rămânem la fel, multă baftă și cu siguranță vom ajunge departe.

(n.r. despre Mircea Lucescu) Era fericit că a început și dânsul cu dreptul, după atâția ani. Ne-a spus să fim în continuare la fel, am arătat pe teren ce am pregătit și ceea ce ne doream de la acel meci.

Reclamă

Va fi o altă atmosferă, din ce am înțeles stadionul va fi sold out. Și noi căutăm bilete și se găsesc greu, chiar și pentru noi”, a spus Răzvan Marin, pentru Antena Sport.

„Să ne aşteptăm la schimbări în primul 11?” Răspunsul lui Mircea Lucescu, înainte de România – Lituania

Răspunsul lui Mircea Lucescu, înainte de România – Lituania, la întrebarea dacă vor surveni schimbări în primul 11 a venit la conferinţa de presă. Lucescu a dat de înţeles că se gândeşte la anumite modificări, în condiţiile în care jucătorii care au evoluat cu Kosovo au avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru recuperare.

„(n.r: Să ne aşteptăm la schimbări în primul 11?) Este dificil să te recuperezi imediat. Mai ales că faptul că se joacă la ora 10 seara. Asta înseamnă că până la 2-3… (n.r: jucătorii nu adorm). Mai ai trei ore de somn, te sui în avion, vii acasă. Încerci ziua următoare să îi refaci, să îi recuperezi, să faci un antrenament cu cei care n-au jucat. Şi pe urmă îţi rămâne o singură zi să pregăteşti meciul.

Sunt mult mai importante discuţiile pe care le porţi cu jucătorii, analizele mai puţin. Mai puţin am făcut analize, 10 minute mi-au fost de ajuns pentru analiza cu ei, pentru meciul pe care l-au făcut, felicitându-le şi spunându-le un lucru foarte important. Că nu spuneam eu, Napoleon a spus, că «cea mai mare primejdie e momentul victoriei». Trebuie să înţeleagă lucrul ăsta.

Nu mai există nici echipe mici. Când se intră pe teren sunt 11 contra 11, fiecare cu stilul lui”, a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

23:34

Ilie Dumitrescu, înainte de România – Lituania: „Să vedem cum va aborda meciul Lucescu”

23:33

Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows

23:12

EXCLUSIVCu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini: „Trebuie să fim acolo!”

22:30

România a câştigat 8 medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă de la Sarajevo

22:25

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania! 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! A învins-o pe Jessica Pegula în finală. Ce borne a atins numărul 2 WTA 6 Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”
Citește și