Închide meniul

Răsturnare de situaţie la Rapid! Probleme în cazul noului transfer. Anunţul lui Viorel Moldovan: „Este un mare inconvenient”

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 8:23

Reclamă
Răsturnare de situaţie la Rapid! Probleme în cazul noului transfer. Anunţul lui Viorel Moldovan: „Este un mare inconvenient

Răsturnare de situaţie la Rapid! Probleme în cazul noului transfer. Anunţul lui Viorel Moldovan: "Este un mare inconvenient"

Viorel Moldovan, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Răsturnare de situaţie la Rapid în cazul noului transfer al giuleştenilor. Clinton N’Jie, jucătorul care a evoluat în trecut la echipe precum Marseille sau Tottenham, a ajuns la Bucureşti, dar Rapid are probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiind extracomunitar, camerunezul trebuie să urmeze un prces îndelungat înainte de a semna contractul. Viorel Moldovan, preşedintele celor de la Rapid, a confirmat problemele întâmpinate de giuleşteni şi este rezervat în acest moment.

Răsturnare de situaţie la Rapid! Probleme în cazul noului transfer. Anunţul lui Viorel Moldovan: „Este un mare inconvenient”

Cu toate acestea, Clinton N’Jie va efectua luni vizita medicală, chiar dacă cei de la Rapid sunt precauţi în ceea ce priveşte semnarea contractului:

„Este în Bucureşti, a fost aşteptat la aeroport de Ionuţ Voicu, mâine va face vizita medicală şi în funcţie de rezultatele vizitei medicale vom vedea ce se va întâmpla.

Există un mic inconvenient vis-a-vis de extracomunitare. El este camerunez şi demersul pentru obţinerea dreptului de muncă este anevoios şi lung. Durează cam două luni de zile pentru a fi obţinut permisul de muncă. Este un mare inconvenient şi vom vedea ce se va întâmpla, dar noi suntem optimişti.

Reclamă
Reclamă

Nu pot să mă pronunţ în acest moment, este un jucător foarte valoros, un jucător cu un CV impresionant, a fost format în Franţa, ştiu ce înseamnă formarea jucătorilor în Franţa, am jucat acolo.

Este un jucător experimentat, o bandă de care noi avem nevoie, un jucător de dezechilibru. Avem nevoie de un asemenea jucător, acum vom vedea ce se va întâmpla.

Este complicat, mai ales că au fost anumite probleme cu extracomunitarii, în trecut. Înainte era un alt sistem, de când s-a introdus sistemul online este mai complicat.

Reclamă

(n.r. probleme cu numărul de kosovari) Stăm bine, avem doi sârbi şi un kosovar”, a declarat Viorel Moldovan, la primasport.ro.

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid. Formaţia din Giuleşti a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în ultimele zile, mai ales după venirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică.

Dina Grameni şi Tobias Christensen se numără printre jucătorii transferaţi recent de Rapid, ceea ce înseamnă că giuleştenii au nevoie să facă loc în echipă.

Potrivit digisport.ro, Răzvan Oaidă nu mai intră în planurile noului staff tehnic şi este ca şi plecat de la echipă, mai ales după ultimele achiziţii.

Sursa menţionată mai sus susţine că fotbalistul de 26 de ani are două oferte din Liga 1. Mijlocaşul este dorit de UTA Arad şi Gloria Buzău. Cu toate acestea, Oaidă trebuie să ia rapid o decizie, în condiţiile în care periaoda de transferuri se încheie luni seară în Liga 1.

Răzvan Oaidă, cotat la 850.000 pe transfermarkt.com, a ajuns la Rapid în urmă cu un an, semnând din postura de jucător liber de contract. La juniori, el a evoluat la Atletico Arad, Wolverhampton şi Brescia, înainte de a revenit în România. În 2017 a semnat cu FC Botoşani, după care a fost vândut la FCSB în 2019, pentru 950.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:30

Ce plan avea Neluțu Varga cu Daniel Bîrligea, înainte de transferul la FCSB! Chiar atacantul a dezvăluit totul

16:14

OFICIAL | Tobias Christensen a semnat cu Rapid! Anunţul formaţiei patronate de Dan Şucu

16:03

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 septembrie, pe AS.ro

16:01

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

15:05

EXCLUSIVRăsturnare de situaţie în cazul lui Alex Cicâldău! Anunţul făcut de Giovanni Becali: „Azi se decide”

14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 5 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 6 FotoMonumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment
Citește și