Închide meniul

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 22:25

Reclamă
Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Răzvan Oaidă, alături de jucătorii de la Rapid / Profimedia

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid. Formaţia din Giuleşti a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în ultimele zile, mai ales după venirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dina Grameni şi Tobias Christensen se numără printre jucătorii transferaţi recent de Rapid, ceea ce înseamnă că giuleştenii au nevoie să facă loc în echipă.

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Potrivit digisport.ro, Răzvan Oaidă nu mai intră în planurile noului staff tehnic şi este ca şi plecat de la echipă, mai ales după ultimele achiziţii.

Sursa menţionată mai sus susţine că fotbalistul de 26 de ani are două oferte din Liga 1. Mijlocaşul este dorit de UTA Arad şi Gloria Buzău. Cu toate acestea, Oaidă trebuie să ia rapid o decizie, în condiţiile în care periaoda de transferuri se încheie luni seară în Liga 1.

Răzvan Oaidă, cotat la 850.000 pe transfermarkt.com, a ajuns la Rapid în urmă cu un an, semnând din postura de jucător liber de contract. La juniori, el a evoluat la Atletico Arad, Wolverhampton şi Brescia, înainte de a revenit în România. În 2017 a semnat cu FC Botoşani, după care a fost vândut la FCSB în 2019, pentru 950.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid. După ce Omar El Sawy a fost împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe, preşedintele giuleştenilor a anunţat că Jayson Papeau se va despărţi de echipa antrenată de Marius Şumudică.

Francezul de 28 de ani, care se află la Rapid din vara anului 2022, este ca şi plecat din Giuleşti, după cum a anunţat Viorel Moldovan.

Francezul adus în urmă cu doi ani de la Warta Poznan va ajunge în liga secundă din Qatar, potrivit lui Viorel Moldovan, care a anunţat că este vorba despre un transfer definitiv.

Reclamă

„Avem foarte mulți în zona mediană și vor pleca. Cel puțin doi vor pleca pentru a elibera locurile. Nu se pune problema să plece jucătorii care au venit în această vară.

Papeau este ca și plecat în Qatar în Liga 2. Pleacă definitiv”, a declarat Viorel Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Portugalia – Scoţia 2-1 şi Elveţia – Spania 1-4. Cristiano Ronaldo a marcat din nou și a adus victoria. Toate rezultatele serii

23:34

Ilie Dumitrescu, înainte de România – Lituania: „Să vedem cum va aborda meciul Lucescu”

23:33

Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows

23:12

EXCLUSIVCu Mircea Lucescu selecţioner, Răzvan Marin crede că visul suprem al românilor se poate îndeplini: „Trebuie să fim acolo!”

22:30

România a câştigat 8 medalii la Campionatele Balcanice de tenis de masă de la Sarajevo

21:15

Atacantul de 5 milioane de euro va semna cu Rapid, deşi a fost prezentat de o altă echipă. Lovitura dată de Şumudică

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe rivalul lui David Popovici! Suspiciuni de dopaj pentru Pan Zhanle: „Nu ai voie de 8 ori” 3 Vestea neplăcută pe care a primit-o selecţionerul Mircea Lucescu înainte de meciul România – Lituania! 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Aryna Sabalenka este noua campioană de la US Open! A învins-o pe Jessica Pegula în finală. Ce borne a atins numărul 2 WTA 6 Cine este, de fapt, atacantul ridicat în slăvi de Marius Şumudică ce semnează cu Rapid: „N-a mai călcat unul ca el în România”
Citește și