Închide meniul

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 12:55

Reclamă
Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

Dan Şucu şi Marius Şumudică / Profimedia

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Formaţia pregătită de Marius Şumudică transferă pe bandă rulantă de la revenirea antrenorului pe banca giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Dina Grameni şi Tobias Christensen, dar şi sosirea la Bucureşti a lui Clinton N’Jie, Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Kader Keita.

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

Potrivit fanatik.ro, mijlocaşul ivorian va ajunge la Rapid în schimbul a 800.000 de euro. De asemenea, echipa patronată de Neluţu Varga va păstra şi 20% dintr-un eventual transfer.

CFR Cluj face astfel profit din vânzarea lui Keita, după ce acesta a ajuns în luna ianuarie a acestui an de la Sivasspor, echipă care a încasat de la formaţia din Gruia suma de 120.000 de euro. Astfel, CFR Cluj a realizat un nou transfer prin care să amortizeze pierderile suferite după ratarea calificării în Conference League.

Keita va ajunge în cele din urmă în Giuleşti, după ce s-a vorbit în ultimele zile despre un interes pentru acesta din zona arabă. Al-Wahda l-a dorit pe mijlocaşul ivorian, dar nu s-a concretizat nimic.

Reclamă
Reclamă

În acest sezon, Kader Keita a evoluat în 11 meciuri pentru CFR Cluj, reuşind şi o pasă de gol în prima etapă din Liga 1, în meciul cu Dinamo. În prezent, el este cotat la 750.000 de euro pe transfermarkt.com.

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid! Nu mai are loc în echipă şi are două oferte din Liga 1

Se anunţă o nouă plecare de la Rapid. Formaţia din Giuleşti a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor în ultimele zile, mai ales după venirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică.

Dina Grameni şi Tobias Christensen se numără printre jucătorii transferaţi recent de Rapid, ceea ce înseamnă că giuleştenii au nevoie să facă loc în echipă.

Reclamă

Potrivit digisport.ro, Răzvan Oaidă nu mai intră în planurile noului staff tehnic şi este ca şi plecat de la echipă, mai ales după ultimele achiziţii.

Sursa menţionată mai sus susţine că fotbalistul de 26 de ani are două oferte din Liga 1. Mijlocaşul este dorit de UTA Arad şi Gloria Buzău. Cu toate acestea, Oaidă trebuie să ia rapid o decizie, în condiţiile în care periaoda de transferuri se încheie luni seară în Liga 1.

Răzvan Oaidă, cotat la 850.000 pe transfermarkt.com, a ajuns la Rapid în urmă cu un an, semnând din postura de jucător liber de contract. La juniori, el a evoluat la Atletico Arad, Wolverhampton şi Brescia, înainte de a revenit în România. În 2017 a semnat cu FC Botoşani, după care a fost vândut la FCSB în 2019, pentru 950.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:30

Ce plan avea Neluțu Varga cu Daniel Bîrligea, înainte de transferul la FCSB! Chiar atacantul a dezvăluit totul

16:14

OFICIAL | Tobias Christensen a semnat cu Rapid! Anunţul formaţiei patronate de Dan Şucu

16:03

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 septembrie, pe AS.ro

16:01

Anunţul făcut de Gigi Becali în ultima zi de mercato din Liga 1

15:05

EXCLUSIVRăsturnare de situaţie în cazul lui Alex Cicâldău! Anunţul făcut de Giovanni Becali: „Azi se decide”

14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 5 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și