Închide meniul
Foto

„Îți dai seama ce retardat?!” Ionel Ganea, derapaj înfiorător în scandalul violent în care a fost implicat

Publicat: 9 septembrie 2024, 17:13

Reclamă
„Îți dai seama ce retardat?! Ionel Ganea, derapaj înfiorător în scandalul violent în care a fost implicat

Ionel Ganea, derapaj înfiorător în scandalul violent în care a fost implicat

Imagini cu presupusa agresiune a lui Ionel Ganea asupra vecinului său / colaj capturi România TV

Ionel Ganea a avut un derapaj înfiorător în scandalul violent în care a fost implicat zilele trecute. Ionel Ganea a fost în mijlocul unui scandal cu un vecin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea a revenit cu detalii despre scandalul legat de gardul de pe drumul de servitute de lângă vila sa. Ganea a spus că s-a exagerat în spaţiul public că şi-ar fi bătut vecinul. Mia mult, Ganea a spus că procurorul nu fost de acord cu ordinul de restricţie cerut de vecinul său.

Ionel Ganea, derapaj înfiorător în scandalul violent în care a fost implicat

Zici că am omorât pe cineva… Nu te mai poți certa cu nimeni că gata… E o exagerare mare din partea lor, nu știu de ce exagerează așa, pentru că nu s-a întâmplat nimic. Nu am bătut pe nimeni, nu am lovit pe nimeni…
Acum, sincer, vi se pare că nu e exagerat ce s-a scris sau ce s-a spus? E o exagerare, nu s-a întâmplat absolut nimic, drept dovadă că procuroru le-a respins ordinul de protecție. De aia v-am zis că nu am făcut nimic. Dacă făceam, da… Îmi asumam, da, am făcut! Și gata!

Într-adevăr, verbal, așa, a fost o discuție. Dar eu nu am avut treabă cu el. El a pus acolo, dar nu avea voie să pună, că e drum de acces, e gard… Cum să te pui tu să-mi obstrucționezi mie accesul la casa mea după 22 de ani? Îți dai seama ce retardat? Ce om pe care nu-l duce capul?

El vorbește în numele la toți de pe strada aia, el se proclamă acolo marele patron, marele… Zici că e drumul lu mă-sa. Înțelegeți? Dar eu nu am treabă cu el, v-am mai spus. Vă puteți informa că nu e vorba despre niciun ordin de protecție, v-am spus tot adevărul despre ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Ganea la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Reacţia lui Ionel Ganea după conflictul în urma căruia s-a ales cu dosar penal

A apărut reacţia lui Ionel Ganea după conflictul în urma căruia s-a ales cu dosar penal! Fostul atacant al naţionalei se apără, susţinând că nu l-ar fi agresat fizic pe vecin. Ionel Ganea susţine că a făcut şi el sesizare la Poliţie fiindcă vecinul l-ar filma în casă. Totodată, „Ganezul” susţine că acesta i-ar fi obstrucţionat accesul la proprietat

Am închiriat o casă acolo, deci răspunderea e a chiriașului. Domnul respectiv filmează în curtea mea, în casa mea, se ia de toată lumea pe stradă. Mă refer la vecinul de acolo. Minte lumea pe acolo, a închis drumul abuziv, mi-a obstrucționat accesul la proprietate fără acordul meu sau al Primăriei. Filmează zi de zi în curtea mea, în casa mea.

Am făcut sesizare la Poliție. Stă și se uită pe camere în casă și iese în curte când vă apropiați, se ia de dumneavoastră, întreabă unde mergeți, de parcă ar fi drum privat.

Reclamă

Acolo e o cale de acces, în urma convenției din 2002 între foștii și actualii proprietari. Am avut doar o altercație verbală, m-a jignit, era soția de față, era multă lume”, a declarat Ionel Ganea pentru digi24.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:13

Mihai Rotaru a anunţat revenirea de senzaţie a lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova: „Transfer definitiv”

20:13

VideoPuştii din naţionala lui Pancu vor să meargă la EURO, pe modelul lui Stanciu şi Ianis Hagi: „Ne dorim să le călcăm pe urme”

20:10

LIVE SCORECipru – Kosovo 0-3. Meci „de foc” în grupa României din Nations League! Franța – Belgia, la 21:45. Meciurile serii

19:57

David Popovici va primi o altă maşină cadou după medaliile olimpice de la Paris! Anunţul sponsorului COSR

19:55

Suporterii Farului au „luat foc” după ce Dina Grameni a plecat la Rapid! Mesajul afișat: „Echipă fără nicio pretenție”

19:31

A început cursa pentru transferul lui Mohamed Salah! Două cluburi de TOP, pe urmele starului de la Liverpool

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 5 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 6 Gică Hagi vrea un jucător de la FCSB, după ce transferul lui Haruț la Farul a picat! Toate detaiile mutării
Citește și