Închide meniul

Albion Rrahmani, primul gol pentru echipa națională! Fostul atacant de la Rapid a „spart gheața” în Cipru – Kosovo 0-4

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2024, 21:09

Reclamă
Albion Rrahmani, primul gol pentru echipa națională! Fostul atacant de la Rapid a spart gheața” în Cipru – Kosovo 0-4

Albion Rrahmani, primul gol pentru echipa națională!

Albion Rrahmani / Profimedia

Albion Rrahmani a marcat primul gol pentru echipa națională! Fostul atacant de la Rapid a înscris în cadrul partidei Cipru – Kosovo 0-4, care a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a fost introdus în teren la pauză, în lotul lui Muriqi, care a reușit o „dublă” în prima repriză a duelului de la Larnaca.

Albion Rrahmani, primul gol pentru echipa națională!

Albion Rrahmani a avut nevoie doar de 3 minute pentru a înscrie. Mai exact, în minutul 48, fostul atacant de la Rapid și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a primit o pasă de la Rashica.

Rrahmani a jucat 25 de minute și în partida dintre Kosovo și România, de la Priștina. Totuși, atacantul nu a reușit să se facă remarcat în duelul care a fost câștigat categoric de tricolori, cu scorul de 3-0.

În momentul de față, Albion Rrahmani este legitimat la Sparta Praga. Echipa din Cehia l-a achiziționat pe kosovar de la Rapid, în această perioadă de mercato, în schimbul sumei de 5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Rrahmani este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani a avut un mesaj direct pentru Dan Șucu, după plecarea de la Rapid. Atacantul kosovar nu l-a uitat pe patronul giuleștenilor, nici după ce a semnat cu Sparta Praga.

Albion Rrahmani a evoluat un singur sezon în Giulești, fiind transferat de campioana Cehiei în vară. Sparta Praga a plătit cinci milioane de euro în schimbul kosovarului.

Reclamă

Albion Rrahmani i-a mulțumit lui Dan Șucu pentru tot ce a făcut pentru el. Atacantul kosovar a transmis, înainte de Kosovo – România, că nu va uita niciodată perioada petrecută în Giulești, fiind un pas extrem de important în cariera lui.

De asemenea, Rrahmani a transmis că Rapid are o echipă puternică și și-a îndemnat foștii coechipieri să aibă încredere în ei.

„Mă simt foarte bine la Sparta, a fost un pas bun pentru mine, vreau doar să mă îmbunătățesc. (N.r. Ești cel mai scump transfer din istoria Rapidului) E important, sunt mândru de mine și mă bucur că am ajutat Rapidul. Mereu îmi voi aminti de acest moment, de transferul de la Rapid, și vreau să-i mulțumesc din nou lui Dan (n.r. Dan Șucu), a făcut multe pentru mine.

Sunt o echipă bună, trebuie doar să aibă încredere în ei. Sper să obțină ceva în acest an, pentru că sunt băieți grozavi, o echipă bună.

A fost visul meu să joc în Champions League, acum e o realitate. Acum îmi trăiesc visul.

Îmi voi aminti de totul din România, a fost un pas foarte bun pentru mine să merg acolo. Sunt ca o familie pentru mine, o să-i susțin și mă voi uita la meciurile lor. (N.r. Ce cuvinte ai învățat în limba română) Forța, Rapid! Altceva nu știu să spun”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 10 sept.

EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său

0:10 10 sept.

EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine”

0:08 10 sept.

EXCLUSIVNicolae Stanciu, cu gândul la World Cup 2026 după România – Lituania 3-1: „Acolo vrem să ajungem!”

23:50

UPDATEOFICIAL! Alexandru Cicâldău a fost prezentat de Universitatea Craiova: „Leul s-a întors pentru visul comun: titlul!”

23:46

Franța – Belgia 2-0. Cipru – Kosovo 0-4, în grupa României din Nations League. Rezultatele serii

23:40

Ianis Hagi, decisiv în România – Lituania! Fiul lui Gică Hagi a scos un penalty sub ochii tatălui său în finalul partidei

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Miza uriaşă a meciului România – Lituania! Drumul spre Mondialul din 2026 poate deveni mai uşor 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi” 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și