Închide meniul
EXCLUSIV

Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 14:30

Reclamă
Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: Mereu îmi voi aminti de asta!”

Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani și Dan Șucu/ Colaj Profimedia

Albion Rrahmani a avut un mesaj direct pentru Dan Șucu, după plecarea de la Rapid. Atacantul kosovar nu l-a uitat pe patronul giuleștenilor, nici după ce a semnat cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a evoluat un singur sezon în Giulești, fiind transferat de campioana Cehiei în vară. Sparta Praga a plătit cinci milioane de euro în schimbul kosovarului.

Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani i-a mulțumit lui Dan Șucu pentru tot ce a făcut pentru el. Atacantul kosovar a transmis, înainte de Kosovo – România, că nu va uita niciodată perioada petrecută în Giulești, fiind un pas extrem de important în cariera lui.

De asemenea, Rrahmani a transmis că Rapid are o echipă puternică și și-a îndemnat foștii coechipieri să aibă încredere în ei.

„Mă simt foarte bine la Sparta, a fost un pas bun pentru mine, vreau doar să mă îmbunătățesc. (N.r. Ești cel mai scump transfer din istoria Rapidului) E important, sunt mândru de mine și mă bucur că am ajutat Rapidul. Mereu îmi voi aminti de acest moment, de transferul de la Rapid, și vreau să-i mulțumesc din nou lui Dan (n.r. Dan Șucu), a făcut multe pentru mine.

Reclamă
Reclamă

Sunt o echipă bună, trebuie doar să aibă încredere în ei. Sper să obțină ceva în acest an, pentru că sunt băieți grozavi, o echipă bună.

A fost visul meu să joc în Champions League, acum e o realitate. Acum îmi trăiesc visul.

Îmi voi aminti de totul din România, a fost un pas foarte bun pentru mine să merg acolo. Sunt ca o familie pentru mine, o să-i susțin și mă voi uita la meciurile lor. (N.r. Ce cuvinte ai învățat în limba română) Forța, Rapid! Altceva nu știu să spun”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Reclamă

„Un meci de foc!” Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României

Albion Rrahmani vrea revanșa în fața României, în duelul din Liga Națiunilor. Atacantul kosovar a oferit declarații și despre Mircea Lucescu, cel care urmează să-și înceapă noul mandat pe banca „tricolorilor” la Priștina.

Albion Rrahmani s-a declarat convins că meciul va fi unul „de foc”, mărturisind că fanii naționalei sale sunt „nebuni”. Atacantul nu a uitat faptul că la ultimul meci direct cu România, disputat la București, „tricolorii” s-au impus cu 2-0, astfel că vrea revanșa.

Rrahmani a fost întrebat și despre Mircea Lucescu. Fostul atacant de la Rapid a transmis că îl cunoaște pe „Il Luce” de pe vremea când o antrena pe Dinamo Kiev, ultima echipă pregătită înainte de preluarea naționalei.

Va fi un meci bun. Pe stadionul acesta ies mereu flăcări, fanii sunt nebuni, dar ne susțin. Vrem revanșa, desigur. Îl știu pe Mircea Lucescu de când era la Dinamo Kiev, am auzit de el. Cred că este un antrenor bun, dar vom vedea la meci”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:20

Steaua București are un program de tip socios! Cât costă și care este obiectivul suporterilor

16:14

VideoAntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie, pe AS.ro

15:45

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

15:23

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și