Închide meniul
Foto

„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României

Viviana Moraru Publicat: 10 septembrie 2024, 12:22

Reclamă
„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României

Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României

Alexandru Mitriţă şi soţia lui/ Colaj Instagram

Soţia lui Alexandru Mitriţă a făcut o declaraţie superbă de dragoste, direct de la meciul României cu Lituania. Alessia Mitriţă l-a susţinut pe mijlocaşul Universităţii Craiova, la duelul cu Lituania, din Liga Naţiunilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a revenit cu gol la echipa naţională, după o pauză de aproape doi ani. Mijlocaşul a reuşit să marcheze în duelul cu Lituania, încheiat cu scorul de 3-1 pentru „trciolori”.

Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României

Alessia Mitriţă nu putea lipsi de la duelul României cu Lituania. Aceasta a fost prezentă în tribunele arenei din Ghencea pentru a-şi încuraja soţul (vezi galeria foto de la finalul articolului).

Încă de la încălzire, Alessia Mitriţă a postat un videoclip, pe Instagram, şi i-a transmis un mesaj superb soţului ei: „Daaa, inima mea”, a transmis aceasta.

Ulterior, Alessia şi Alexandru Mitriţă s-au întâlnit în parcarea arenei din Ghencea şi au fost fotografiaţi îmbrăţişându-se. „Te iubesc infinit”, a fost un alt mesaj transmis de soţia mijlocaşului naţionalei.

Reclamă
Reclamă

La finalul partidei, Alessia Mitriţă s-a fotografiat şi cu tabela de marcaj din Ghencea, după golul marcat de soţul ei: „Atât de mândră de tine”, a transmis aceasta, fiind în culmea fericirii după golul marcat de soţul ei.

După meci, Alexandru Mitriţă a postat şi el o fotografie, din timpul bucuriei de după golul marcat în poarta Lituaniei. Acesta i-a dedicat golul soţiei lui, notând pe fotografie mesajul: „Alessia, te iubesc”. Soţia mijlocaşului a repostat fotografia, alături de o declaraţie superbă de dragoste pentru soţul ei: „Te iubesc până la stele şi dincolo de ele”.

Alexandru Mitriţă s-a căsătorit cu Alessia în 2019, în Statele Unite ale Americii, pe vremea când mijlocaşul evolua în MLS. Cei doi au împreună două fetiţe, pe pe Ava Maria şi Aris Mina.

Reclamă

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

„Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu. Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

(n.r: Spune-mi cum au fost antrenamentele cu Mircea Lucescu) Foarte-foarte bune. S-a văzut în aceste două meciuri. Cu siguranţă a venit cu un plus, s-a văzut experienţa dânsului. Nu avem nevoie de mai mult, decât de experienţa dânsului, şi să fim antrenaţi de el.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:19

Finlanda U21 – România U21. Meci foarte important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

15:39

Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1

15:10

Alexandru Cicâldău, transferat definitiv la Universitatea Craiova. Suma plătită de Mihai Rotaru

14:32

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru! Mesajul radical pe care i l-a transmis rivalului de la Universitatea Craiova

14:23

VIDEOEliza Samara, eliminată de Mima Ito de la WTT Champions Macao 2024, live în AntenaPLAY

14:21

Patricia Ţig s-a calificat în optimi la Ţiriac Foundation Trophy! Victorie clară obţinută de româncă

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 4 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Ilie Dumitrescu, verdict în cazul lui Ianis Hagi înainte de România – Lituania: „Dacă ne aducem aminte, aşa erau şi la noi”
Citește și