Închide meniul

Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1

Dan Roșu Publicat: 10 septembrie 2024, 15:39

Reclamă
Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1

Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România - Lituania 3-1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dorinel Munteanu a lansat o serie de atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1, al doilea meci din Nations League pentru tricolorii lui Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a lăudat pe „Il Luce”, liderul de selecţii al naţionalei i-a criticat pe Edi Iordănescu şi Mirel Rădoi, soluţii considerate „greşite” pentru naţională.

Dorinel Munteanu, atacuri fără precedent după România – Lituania 3-1

„Nu aveam disciplina și respectul necesare pentru fotbalul mare, dar pe care nea Mircea le-a impus. Nu mai merge cu giugiuleala, e prea versat, e trecut prin multe să mai încerci să-l păcălești. Și se vede atitudinea, nu doar pe teren, dar și din declarații.

Iar nea Mircea a avut curaj să nu schimbe iar 4-5 jucători, cum au tot făcut-o predecesorii lui. Nu era deloc în regulă cu acele schimbări de la meci la meci. Nicăieri, la marile echipe, nu se făcea așa.

Mă gândesc că dacă nu se făceau unele alegeri greșite, cu antrenori fără experiență, chiar și fără licență, poate echipa asta era mult mai sus acum. Dar eu zic că suntem pe un drum bun, nu doar prin rezultate, ci prin cum se tratează fotbalul.

Reclamă
Reclamă

Văd că acum nu se mai vorbește despre aria de selecție. Pe vremea altor selecționeri se vorbea. Ba chiar și despre atmosfera excelentă din vestiar, chiar și când rezultatele erau negative. Era o minciună totală!

Acum nu se mai vorbeste așa mult despre asta. De fapt, Mircea Lucescu vorbește puțin și face. Și asta se vede și se va vedea în continuare. Ne vom califica și la Mondiale. Și asta va fi dovada că Euro nu a fost o întâmplare”, a spus Dorinel Munteanu, citat de gsp.ro.

Mircea Lucescu are un debut perfect în al doilea mandat pe banca naţionalei. România le-a învins pe Kosovo (3-0) şi pe Lituania (3-1), în primele două meciuri din Nations League.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:22

„Cum să-i dau eu sugestii?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala!

18:52

Emil Săndoi revine în Liga 1! Echipa cu care semnează fostul selecţioner al naţionalei U21

18:45

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu, aproape să piardă primul loc în grupă

18:44

Conor McGregor revine în UFC! Anunţul făcut de Dana White: „Este înfometat”

18:22

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și