Închide meniul

„Cum să-i dau eu sugestii?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 septembrie 2024, 19:22 / Actualizat: 10 septembrie 2024, 20:58

Reclamă
„Cum să-i dau eu sugestii? Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce cu naţionala!

Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiţă a avut un mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala! Directorul tehnic al FRF a subliniat că toate deciziile de la naţională îi aparţin selecţionerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legat de titularizarea lui Ştefan Târnovanu, Mihai Stoichiţă a spus că e de părere că decizia lui Lucescu reprezintă un „vot de încredere” pentru portarul FCSB-ului.

„Cum să-i dau eu sugestii?” Mihai Stoichiţă, mesaj clar despre Mircea Lucescu după a doua victorie a lui „Il Luce” cu naţionala!

Primul unsprezece a fost decizia lui Mircea Lucescu. Nu mă bag peste el, eu doar îmi spun părerea, dacă mi-o cere.

Cum să-i dau eu sugestii? Mai ales la portari (n.r. despre titularizarea lui Ștefan Târnovanu). Eu cred că este un vot de încredere,  este un portar care joacă la echipa campioană. Cred că a discutat și cu Niță înainte”, a spus Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Mihai Stoichiţă a subliniat că niciodată deciziile care au ţinut de echipa naţională nu i-au aparţinut lui, ci selecţionerului României. Stoichiţă a precizat că, atunci când i se cere o părere, el o oferă cu plăcere.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoichiţă i-a lăudat pe Mitriţă, Alibec şi Ianis Hagi, jucători care au fost remarcaţi şi de selecţionerul Mircea Lucescu, imediat după victoria naţionalei cu Lituania. Ianis Hagi a obţinut penalty-ul din care România a preluat conducerea cu Lituania, iar Mitriţă a marcat ultimul gol al partidei, în prelungiri, după o fază în care a colaborat excelent cu Denis Alibec.

„Mitriţă nu a mai fost individualist, a fost altruist”

Deciziile aparţin antrenorilor, nu mie, nu preşedintelui, nimănui.

Acum nu mai e cazul să discutăm de Mitriţă. Are consistenţă. Mie mi-e tare drag şi simpatic acest jucător. E şi normal să îţi placă un jucător talentat.

Reclamă

Dacă atunci a fost individualist, acum a fost altruist. Mitriţă şi Alibec au jucat faza ca doi jucători talentaţi care se ajută unul pe altul.

Chiar dacă am suferit niţel, am fost o echipă care a fost unită, care s-a străduit să facă tot ce a putut. Echipa a fost atât de echilibrată încât ne-am apărat de multe ori, ne-am sacrificat, am speculat două faze. Una, prin Hagi, care ştie să dribleze, nimeni nu mai are ce să spună.

După aia, talentul lui Mitriţă şi Alibec a dus la detaşare”, a mai declarat Stoichiţă pentru sursa citată.

Lucescu începe să consolideze poziția echipei naționale”

Ca şi jucătorii echipei naţionale, şi directorul FRF Mihai Stoichiţă e foarte mulţumit de cum se prezintă naţionala în acest nou mandat al lui Lucescu pe bancă. „Il Luce” a revenit în funcţia de selecţioner al României după o pauză de 39 de ani.

Chiar dacă nu toate meciurile sunt frumoase, am învățat să suferim. Suntem în grafic. Lucescu începe să consolideze poziția echipei naționale, atât că prezență în clasament, cât și că imagine și tupeu.

Pe băieți îi văd foarte încrezători. E bine să câștigi, după aia te gândești la ce trebuie îmbunătățit, atât din punct de vedere al jocului, cât și al constanței rezultatelor.

Mircea Lucescu a dat continuitate jucătorilor din primul meci, care au dat maximum. Prospețimea din meciul cu Kosovo nu a fost și în cel cu Lituania, trebuie să recunoaștem.

La unele acțiuni eu cred că a fost de vină și terenul. N-a fost cel mai bun mediu pentru a ne exprima din punct de vedere tehnic”, a mai spus Stoichiţă.

România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol

Naţionala României a învins echipa Lituania, scor 3-1 (1-1), luni seară, în primul meci al selecţionerului Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea la cârma tricolorilor. Pentru România au marcat Valentin Mihăilă, Răzvan Marin şi Alexandru Mitriţă, iar pentru Lituania a înscris Kucys.

Partida de pe Stadionul Steaua a început perfect pentru tricolori, care au deschis scorul în minutul 4, după o pasă excelentă a lui Stanciu, finalizată de Valentin Mihăilă. Lituanienii au replicat printr-o dublă ocazie la poarta lui Târnovanu, în minutul 29, dar portarul nostru a fost la post. Drăguş a trimis puţin pe lângă poartă două minute mai târziu, dar oaspeţii au egalat în minutul 34, prin Kucys, la o acţiune de atac care a surprins defensiva tricoloră. Târnovanu a mai scos odată, în minutul 57, însă lituanienii au reuşit să înscrie în minutul 78. Intrat de doar câteva minute, Antanavicius a înscris cu capul, dar după verificarea VAR golul a fost anulat.

Tricolorii au preluat conducerea în minutul 87. Ianis Hagi a fost faultat în careu de către Lasickas, arbitrul a dictat penalty după ce faza a fost controlată de VAR, iar Răzvan Marin a transformat. În minutul 90+2 Alexandru Mitriţă a plecat pe contraatac, a trimis la Alibec, acesta i-a pasat tot lui, iar Mitriţă a stabilit scorul final, 3-1 pentru România.

În grupa UEFA Nations League România are şase puncte şi ocupă primul loc. Naţionala e urmată de Kosovo şi Cipru, ambele cu câte trei puncte. Lituania este pe ultimul loc, fără punct câştigat.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

VideoSurpriza uriaşă a lui Mihai Leu pentru „Mexicanul”, un fan nelipsit de la cursele de maşini

23:08

„Unul dintre voi” Jayson Papeau, mesaj emoţionant la despărţirea de Rapid: „Menţiune pentru domnul Şucu”

22:57

LIVE SCOREOlanda – Germania 2-2 se joacă ACUM. Duel de foc în Liga A din Nations League. Spectacol la Amsterdam

22:48

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională: „După asta sunt bucureştenii disperaţi?”

22:14

„A schimbat radical!” Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali şi a numit jucătorul care a făcut diferenţa în România – Lituania

21:59

„Un început excelent” Reacţia lui Victor Piţurcă după primele două meciuri ale lui Lucescu la naţională! Ce a spus de Mitriţă

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT 6 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato
Citește și