Închide meniul

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia: „Voi continua să îmi depăşesc limitele”

Dan Roșu Publicat: 11 septembrie 2024, 9:30

Reclamă
Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia: „Voi continua să îmi depăşesc limitele

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia

Harry Kane sărbătoreşte marcarea unui gol - Profimedia Images

Harry Kane (31 de ani) a reuşit o dublă spectaculoasă pentru naţionala Angliei, care a învins Finlanda cu 2-0, marţi seara, pe teren propriu, în eşalonul secund al Ligii Naţiunilor la fotbal, la selecţia sa cu numărul 100.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kane are acum 68 de goluri în 100 de meciuri pentru naţionala „Three Lions”, fiind al zecelea jucător care atinge această bornă. El şi-a trecut în cont şi 17 pase decisive şi este şi jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pe Wembley (27).

Harry Kane, dublă spectaculoasă la meciul 100 pentru Anglia

„A fost o noapte mare pentru mine, sunt foarte mândru de ce am reuşit. Vreau să marchez cât mai mult şi să îmi ajut echipa. De fiecare dată când cineva se îndoieşte de mine, asta mă motivează, pentru că vreau să le arăt că se înșală.

Dar nu e doar o reacţie la ce se spune despre mine, vreau în egală măsură să îmi demonstrez mie că pot fi mai bun, că am încă o „foame” de a face lucrurile mai bine.

Sunt conştient că e posibil să vină un moment când nu voi mai simţi acelaşi foc lăuntric, dar, atâta vreme cât îl am, voi continua să îmi depășesc limitele”, a spus vârful „Three Lions”, citat de Daily Mail.

Reclamă
Reclamă

Meciuri tari în Nations League

În derby-ul serii, Olanda a remizat cu Germania, 2-2. Gazdele au deschis scorul în al doilea minut, prin Tijani Reijnders, dar Germania avea avantaj la pauză, graţie golurilor înscrise de Joshua Kimmich (38) şi Deniz Undav (45+3). Echipa Oranje a egalat imediat după pauză, prin Denzel Dumfries (51).

Ungaria a fost ţinută în şah de Bosnia-Herţegovina (0-0), Cehia a trecut de Ucraina cu 3-2, iar Georgia a învins Albania în deplasare cu 1-0.

Grecia a obţinut a doua sa victorie, 2-0 cu Irlanda în deplasare, fiind la egalitate cu Anglia. Macedonia de Nord a învins Armenia cu 2-0, marcând ambele goluri după ce a rămas în inferioritate din finalul primei reprize, când a fost eliminat Gjoko Zajkov (45+4), fundaşul Universităţii Craiova. Mijlocaşul Isnik Alimi (Sepsi OSK) a jucat 59 de minute la gazde.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:23

Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României

13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și